Κυριακή, 26 Νοεμβρίου 2017 20:11

Επίσκεψη του "Νέου Επιμελητηρίου" στο Δήμο Καλαμάτας

Με τον Δήμαρχο Καλαμάτας Παναγιώτη Νίκα συναντήθηκε ο επικεφαλής του συνδυασμού «Νέο Επιμελητήριο» Γιώργος Γκούμας και αντιπροσωπεία των υποψηφίων, την Πέμπτη 23 Νοεμβρίου, στο Δημαρχείο Καλαμάτας.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε θετικό κλίμα και σε αυτήν συζητήθηκαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επαγγελματίες του δήμου, αλλά και οι νέες αναπτυξιακές προοπτικές για την ευρύτερη περιοχή της Καλαμάτας.
Ο κ. Νίκας αναφέρθηκε στα έργα που έχουν υλοποιηθεί στην πόλη, αλλά και σε όσα σχεδιάζονται στο μέλλον ώστε, όπως σημείωσε, η πόλη να μπορέσει να ανταποκριθεί με επιτυχία στις νέες αναπτυξιακές προοπτικές που προδιαγράφονται γι’ αυτή. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης ο κ. Νίκας αναφέρθηκε στην ανάγκη δημιουργίας Εκθετηρίου Προϊόντων, αλλά και στη δημιουργία Γραφείου για τα κόκκινα δάνεια και τον εξωδικαστικό συμβιβασμό στο νεοκλασσικό κτίριο του παλιού Δημαρχείου, ενώ ζήτησε η νέα διοίκηση του Επιμελητηρίου να αναβαθμίσει το ρόλο του θεσμού και να βρεθεί στην πρώτη γραμμή για την ανάπτυξη του τόπου.
Από την πλευρά του ο κ. Γκούμας δεσμεύθηκε ότι το Επιμελητήριο θα είναι αρωγός στις προσπάθειες του Δήμου και θα παίξει στο μέλλον το ρόλο που του αρμόζει ώστε, όπως τόνισε, από την ραγδαία ανάπτυξη που παρουσιάζει ο Δήμος Καλαμάτας να ωφεληθούν όλοι. Αναφέρθηκε στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επαγγελματίες του Δήμου και επισήμανε ότι στόχος του ιδίου και του συνδυασμού είναι να συνεργαστούν στενά με την τοπική αυτοδιοίκηση για την ανάπτυξη της Μεσσηνιακής οικονομίας.

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα