Σάββατο, 11 Νοεμβρίου 2017 10:31

Ασφαλή ακτοπλοϊκή σύνδεση ζητούν Πόρος, Ύδρα, Σπέτσες και Τροιζηνία - Μέθανα

Το αίτημα των δήμων Πόρου, Σπετσών, Τροιζηνίας - Μεθάνων και Ύδρας για ασφαλή ακτοπλοϊκή σύνδεση ήταν το αντικείμενο σύσκεψης στο Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής.

Στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε υπό τον Υπουργό Παναγιώτη Κουρουμπλή, συμμετείχαν οι Δήμαρχοι Πόρου Γιάννης Δημητριάδης, Σπετσών Παναγιώτης Λυράκης, Τροιζηνίας – Μεθάνων Κώστας Καραγιάννης και Ύδρας Γιώργος Κουκουδάκης, ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Διονύσης - Χαράλαμπος Καλαματιανός, καθώς και ο κ. Παράσχος Τσάγκαρης, ως εκπρόσωπος της εταιρίας Hellenic Seaways”.

Οι τέσσερις Δήμαρχοι, είχαν με κοινή επιστολή τους εκφράσει την ανησυχία τους για το ζήτημα των συνεχών βλαβών στα υδροπτέρυγα, που έχουν δρομολογηθεί και εξυπηρετούν τη γραμμή και ζήτησαν την αντικατάστασή τους με άλλα πλοία (υδροπτέρυγα ή καταμαράν). Εκ μέρους της εταιρείας “Hellenic Seaways”, ο κ. Τσάγκαρης δεσμεύτηκε να εξετάσει το αίτημα θετικά είτε με συμβατικά είτε με ταχύπλοα πλοία.

Επιπροσθέτως, με την ίδια επιστολή αιτήθηκαν να επανέλθει, στα ήδη εγκεκριμένα δρομολόγια, το καταμαράν που είχε αποδρομολογηθεί – αίτημα το οποίο ικανοποιήθηκε - ζητώντας να προσεγγίζει και στα Μέθανα.

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

04/2021

Περισσότερο διαβασμένα