Δευτέρα, 16 Απριλίου 2018 15:35

Το Σάββατο η τελετή απονομής των βραβείων των Ecomobililty και Free Mobility

Σε εορταστικό κλίμα θα γίνει η Τελετή Απονομής των Βραβείων των Εκστρατειών ECOMOBILITY και FREE MOBILITY, το Σάββατο 21 Απριλίου και ώρα 11.00, στο Αμφιθέατρο του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών...

Οι προετοιμασία έχει ξεκινήσει και εκατοντάδες μαθητές και οι καθηγητές τους από 30 πόλεις της χώρας, ετοιμάζονται να ταξιδέψουν στην Αθήνα, για να γιορτάσουν όλοι μαζί την κορύφωση των Εκστρατειών στη πανέμορφη γιορτινή συνάντησή τους.
Το πρώτο βραβείο που θα απονεμηθεί θα είναι για τον Δήμο που έκανε την καλύτερη συνδιοργάνωση και την πιο ποιοτική συνεργασία, στη διάρκεια των εκστρατειών.

Στη συνέχεια θα γίνει η απονομή των βραβείων για τις δημιουργικές εργασίες, σε ομάδες μαθητών από τα Γυμνάσια και Σχολεία Ειδικής Αγωγής, που παρουσίασαν τις πιο όμορφες δημιουργίες σε Δραματοποίηση, Τραγούδι, Ηλεκτρονική Έκφραση και Εικαστική Έκφραση.

Η Τελετή θα κορυφωθεί με την ανακοίνωση των καλύτερων εργασιών σε προτάσεις Οικολογικής και Ανεμπόδιστης Μετακίνηση στις πόλεις μας και θα ανακοινωθεί η νικήτρια ομάδα που θα φιλοξενηθεί στις Βρυξέλες τον Ιούνιο.

Επίσης, στη διάρκεια της Τελετής, θα τιμηθούν όλα τα Επιστημονικά Ιδρύματα και οι Οργανισμοί που συστρατεύθηκαν στην φετινή περίοδο, καθώς και οι χορηγοί και υποστηρικτές των Εκστρατειών.

Αναμένεται και φέτος που συμπληρώνονται 15 χρόνια υλοποίησης, το Αμφιθέατρο να γεμίσει με το χαρούμενο μήνυμα, τη ζωντάνια και τα χαμόγελα των έφηβων, που προώθησαν την ιδέα για πόλεις με ελεύθερη πρόσβαση για όλους, πιο οικολογικές και πιο ανθρώπινες.

Η Εκστρατείες ECOMOBILITY και FREE MOBILITY διοργανώνονται κάθε χρόνο από το ECOCITY και είναι υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων, του Υπουργείου Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων, του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, του Υπουργείου Εσωτερικών και του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής.

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

04/2021

Περισσότερο διαβασμένα