Παρασκευή, 19 Φεβρουαρίου 2021 17:11

Μεσσηνία: Η ομάδα "Save your hood" συνεχίζει με τρεις ακόμη δράσεις αυτό το Σαββατοκύριακο

Η ομάδα Save your hood και αυτό το Σαββατοκύριακο συνεχίζει ακόμη πιο δυναμικά με τρεις δράσεις σε Καλαμάτα και Μεσσήνη.

Συγκεκριμένα, το Σάββατο στις 11:30 θα βρεθούν στο πάρκο του Αλμυρού, ενώ την Κυριακή στις 12:00 στη Δυτική Παραλία (συνάντηση στο ξενοδοχείο Elysian, απο την πλευρά της παραλίας ). Το Σάββατο, επίσης, στη 13:00 θα βρεθεί στην παραλία της Μπούκας (συνάντηση στο ξενοδοχείο GMP ) για να καθαρίσουν το αλσύλλιο! 

Η ομάδα Save your hood δραστηριοποιείται και στην Καλαμάτα από τα μέσα Δεκεμβρίου έχοντας ήδη πραγματοποιήσει 7 δράσεις σε συνεργασία με τον δήμο Καλαμάτας & και 2 δράσεις στη Μεσσήνη, σε συνεργασία με το δήμο Μεσσήνης και πιστεύει πως μπορεί να κάνει την αλλαγή και μάθει όλος και περισσότερος κοσμος να φροντίζει και να προσέχει το σπίτι του, τη γειτονιά του, τον πλανήτη.

Η ομάδα καλεί όλους τους πολίτες που θέλουν να αλλάξουν τις γειτονιές τους να συμμετέχουν στις δράσεις της

Λίγα λόγια για το Save Your Hood:

Τι είναι το Save your hood
Από τα Τουρκοβούνια της Αθήνας και μέσω του Facebook ξεκίνησε κατά την προηγούμενη καραντίνα η δράση του Save Your Hood, με στόχο να βελτιώσει την καθημερινότητα και να αλλάξει τον τρόπο σκέψη μας.

Μια ομάδα νέων, λοιπόν, αποφάσισε να αναλάβει εθελοντική δράση και να καθαρίσει την περιοχή. Από τότε μέχρι σήμερα ακολούθησαν κι άλλες δράσεις, ενώ βρήκε μιμητές ανά τη χώρα.

Το όλο εγχείρημα στήθηκε και επικοινωνείται μέσω του Facebook. Εκεί γίνονται γνωστές όλες οι δράσεις, αλλά και οι πρωτοβουλίες του, ενώ πλέον να έχει γιγαντωθεί!

"Βάζουμε τα σκουπίδια πίσω εκεί που ανήκουν, στον κάδο τους! Ορμάμε να κάνουμε τις γειτονιές μας τόσο καθαρές που θα προσέχουμε μη γλιστρίσουμε!".

Περισσότερες πληροφορίες για τις δράσεις στην Καλαμάτα & στη Μεσσήνη:

Τσώλη Θεοδώρα: email : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , Κινητό : 6948736063

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

08/2020

Περισσότερο διαβασμένα