Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου 2021 16:03

Νέο ραντεβού με το "Save your hood" στην Δυτ. Παραλία Καλαμάτας

Η ομάδα "Save your hood" συνεχίζει να καθαρίζει τις γειτονιές της πόλης και πραγματοποιεί νέα συνάντηση, το Σάββατο 30 Ιανουαρίου, στην Δυτική παραλία Καλαμάτας.

Η ομάδα Save your hood δραστηριοποιείται και στην Καλαμάτα από τα μέσα Δεκεμβρίου έχοντας ήδη πραγματοποιήσει τέσσερις δράσεις και σε συνεργασία με το Δήμο πιστεύει πως μπορεί να αλλάξει τις κακές συνήθειες και να κάνει - ένα μικρό έστω- βήμα μπροστά, λέτε να το καταφέρει;

Η ομάδα καλεί όλους τους πολίτες που θέλουν να αλλάξουν τις γειτονιές τους να συμμετέχουν στις δράσεις της!

Τι είναι το Save your hood

Από τα Τουρκοβούνια της Αθήνας και μέσω του Facebook ξεκίνησε κατά την προηγούμενη καραντίνα η δράση του Save Your Hood, με στόχο να βελτιώσει την καθημερινότητα και να αλλάξει τον τρόπο σκέψη μας.

Μια ομάδα νέων, λοιπόν, αποφάσισε να αναλάβει εθελοντική δράση και να καθαρίσει την περιοχή. Από τότε μέχρι σήμερα ακολούθησαν κι άλλες δράσεις, ενώ βρήκε μιμητές ανά τη χώρα.

Το όλο εγχείρημα στήθηκε και επικοινωνείται μέσω του Facebook. Εκεί γίνονται γνωστές όλες οι δράσεις, αλλά και οι πρωτοβουλίες του, ενώ πλέον να έχει γιγαντωθεί.

Το Σάββατο στις 2 το μεσημέρι ραντεβού στην Δυτική Παραλία (συνάντηση στην παλιά "Ονειροπαγίδα") για να γνωριστούμε και να βάλουμε όλη την καλή μας διάθεση για μία ακόμη γειτονιά μας.

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

04/2021

Περισσότερο διαβασμένα