Παρασκευή, 29 Μαϊος 2020 20:52

Στη δράση "Παραλίες καθαρές από αποτσίγαρα" συμμετέχει αυτήν την Κυριακή και η Καλαμάτα

Στη δράση "Παραλίες καθαρές από αποτσίγαρα" συμμετέχει αυτήν την Κυριακή και η Καλαμάτα

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καπνίσματος (31 Μαΐου) η ΕΡΤ, στο πλαίσιο της Κοινωνικής της Ευθύνης, στηρίζει την πρωτοβουλία της ομάδας κολύμβησης Weswim και καλεί το κοινό να υιοθετήσει έναν υγιή και ταυτόχρονα υπεύθυνο τρόπο ζωής. Στη δράση αυτή συμμετέχει και η πόλη της Καλαμάτας.

Ο Ελληνικός Οργανισμός Ανακύκλωσης (ΕΟΑΝ) συμμετέχει στη δράση ενημερώνοντας για τη σωστή διαχείριση απορριμμάτων, την ατομική ευθύνη και την προστασία του περιβάλλοντος.

Με σύνθημα ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΚΑΘΑΡΕΣ, ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΤΣΙΓΑΡΑ, παροτρύνουν το κοινό να συμμετέχει στην ενέργεια αυτή, έχοντας μαζέψει αποτσίγαρα από όποια παραλία κι αν βρίσκεται την Κυριακή 31 Μαΐου και στέλνοντας μία φωτογραφία ή video με μήνυμα στη σελίδα της Κοινωνικής Ευθύνης της ΕΡΤ ή με email (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) ή αναρτώντας μία φωτογραφία ή video με τα τέσσερα hashtags: #weswim #ΣυμμΕΡΤέχουμε #ΕΡΤ #eoan

Όσον αφορά την Καλαμάτα, οι άνθρωποι της Phaos την Κυριακή 31 Μαΐου, κολυμπούν και καθαρίζουν τις παραλίες από τα αποτσίγαρα, συμμετέχοντας στην καμπάνια : Κολυμπάμε για καλό σκοπό, ΣυμμΕΡΤέχουμε για «Παραλίες Καθαρές από Αποτσίγαρα», όπως αναφέρουν στη σχετική ανακοίνωση. 

Η δράση αποσκοπεί στην ενημέρωση για τις επιβλαβείς επιπτώσεις του καπνίσματος, και αποτελεί ένα κάλεσμα ευαισθητοποίησης και δραστηριοποίησης του κοινού σχετικά με τις συνέπειες του εθισμού.

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ 

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022