Παρασκευή, 28 Απριλίου 2023 15:46

Go On: Γάμος: Μην ξεχνάς τη φροντίδα του δέρματός σου!

Εκκλησία, φωτογράφος, προσκλήσεις, μπομπονιέρες, ανθοδέσμη, νυφικό, κοστούμι, παπούτσια, κομμωτήριο… Μήπως ξεχνάς κάτι σημαντικό; Την φροντίδα του δέρματός σου!

Το δέρμα μας κάθε μέρα ταλαιπωρείται αρκετά και αξίζει τακτικά τη φροντίδα μας. Και η φροντίδα του μας αποζημιώνει με λάμψη και φρεσκάδα. Και αν η ημέρα του γάμου είναι μια αφορμή για να φροντίσουμε τον εαυτό μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ας προσθέσουμε στον προγραμματισμό και το δέρμα μας. Όχι μόνο την ίδια ημέρα, αλλά καιρό πριν από την μεγάλη ημέρα. Καθημερινή περιποίηση, υγιεινή διατροφή, άσκηση μπορούν να μπουν στην καθημερινότητά μας κατά την περίοδο προετοιμασίας του γάμου, όπως επίσης οι θεραπείες προσώπου και σώματος, που προετοιμάζουν το δέρμα μας για να…λάμψουμε στον χώρο και στον φακό.
Και φυσικά, οι 2 - 3 μήνες πριν την ημέρα του γάμου, είναι ιδιαίτερα σημαντική περίοδος και όσον αφορά στο δέρμα μας, το οποίο έχει ανάγκη τις θεραπείες τόσο τον χειμώνα, όσο και το καλοκαίρι.

Διαβάστε περισσότερα στο Go On #25 που κυκλοφορεί.

Προσοχή!!! Η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο εφόσον αναφέρεται στην καταχώρηση ως πηγή η eforigi.gr με ενεργό σύνδεσμο.

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα