Δευτέρα, 12 Νοεμβρίου 2018 16:46

Ανοιχτή για όλες τις εταιρείες είναι η νέα πλατφόρμα εύρεσης εργασίας για ταλέντα στο χώρο της τεχνολογίας

To TechTalent.jobs, η νέα ελληνική υπηρεσία που έρχεται να γεφυρώσει το χάσμα ανάμεσα στα ταλέντα και τις εταιρείες στον τομέα της τεχνολογίας, πληροφορικής και επικοινωνιών, ολοκλήρωσε τη δοκιμαστική φάση λειτουργίας και είναι πλέον ανοιχτή για όλους.

Από τον Ιούλιο του 2018 μέχρι και τα τέλη Οκτωβρίου 2018, η Tech Talent είχε συνεργαστεί, στο πλαίσιο δοκιμαστικής λειτουργίας, με επιλεγμένες εταιρείες και οργανισμούς, με σκοπό τη βελτιστοποίηση της υπηρεσίας, καθώς και της εμπειρίας των πελατών. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, από σήμερα, οποιοσδήποτε ενδιαφερόμενος εργοδότης μπορεί να δημιουργήσει εταιρικό προφίλ και να αναρτά αγγελίες για θέσεις εργασίας προγραμματιστών (Front and Back-end developers, DevOps, System Administrators, Data Scientists, Mobile, Enterprise, Embedded) και άλλων παρεμφερών ειδικοτήτων του κλάδου ICT, με μία πλήρως αυτοματοποιημένη διαδικασία πληρωμής. Για όλα τα υποψήφια ταλέντα, η εγγραφή και η χρήση της πλατφόρμας είναι δωρεάν.

«Εφόσον μία αγγελία έχει δημοσιευθεί, η Tech Τalent δεσμεύεται να τρέξει και να ολοκληρώσει την καμπάνια για τη συγκεκριμένη θέση μέσα σε περίοδο 15 ημερών. Μέσα σε αυτήν την περίοδο, ειδοποιεί τα ταλέντα στη βάση δεδομένων του TechTalent.jobs για τη νέα αγγελία, ταιριάζει τα προφίλ με τις απαιτήσεις του εργοδότη και επιλέγει τους καλύτερους υποψήφιους. Στο τέλος της διαδικασίας, ο εργοδότης λαμβάνει από την Tech Talent τα τρία πιο ταιριαστά προφίλ ανάμεσα στους υποψήφιους για τη συγκεκριμένη θέση εργασίας» επισημαίνεται στην ανακοίνωση.

Η Tech Talent δημιουργήθηκε από την ομάδα του Found.ation και κέρδισε το βραβείο Envolve Entrepreneurship 2017 (HEA Award 2017). Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η καινοτομία της υπηρεσίας έγκειται στο ότι, για την επίτευξη της βέλτιστης αντιστοίχισης ανάμεσα σε developers και εταιρείες, βαρύτητα δίνεται στις δεξιότητες και όχι μόνο στο βιογραφικό του κάθε υποψηφίου.

AΠΕ ΜΠΕ

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα