Δευτέρα, 18 Σεπτεμβρίου 2023 21:00

Agri-Innovation Εxpo: Το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών στο επίκεντρο της Καινοτομίας!

Agri Innovation expo 2023 σημαίνει καινοτόμα ερευνητικά αποτελέσματα με σημαντικό αντίκτυπο στην έρευνα, την οικονομία, την κοινωνία και το περιβάλλον.

Γνωρίστε τις 36 ομάδες της έκθεσης που αφήνουν το δικό τους επιστημονικό αποτύπωμα, προτείνοντας καινοτόμες λύσεις σε φλέγοντα ερωτήματα της εποχής, συμβάλλοντας στη βιώσιμη ανάπτυξη και παραγωγή, την κυκλική οικονομία και την προστασία του περιβάλλοντος!

Το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών θα βρεθεί στο επίκεντρο των ερευνητικών και τεχνολογικών εξελίξεων στις 21, 22 και 23 Σεπτεμβρίου 2023, στοχεύοντας στην προώθηση των καινοτόμων ερευνητικών ιδεών προς το κοινό και πραγματοποιώντας παράλληλες δράσεις στον χώρο της έκθεσης.

Δείτε από κοντά πάνω από 30 ώριμα ερευνητικά αποτελέσματα του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών, καθώς και σημαντικές πρωτοβουλίες στις οποίες συμμετέχουμε.

Οι πόρτες της έκθεσης είναι ανοιχτές προς το κοινό 11.00 π.μ. – 20 μ.μ., ενώ την Πέμπτη 21/9, σας περιμένουμε στα εγκαίνια της έκθεσης που θα πραγματοποιηθούν στις 18:00, με την παρουσία επίσημων προσκεκλημένων.

 

 

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα