Δευτέρα, 29 Ιουλίου 2024 12:28

Go On: Νέος υπερσύγχρονος ιατροτεχνολογικός εξοπλισμός στο City Hospital (Βίντεο - Φωτογραφίες)

Η συμβεβλημένη με τον ΕΟΠΠΥ, ιδιωτική κλινική City Ηospital στην Καλαμάτα, εξοπλίζεται με σύγχρονο ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό και στελεχώνεται με έμπειρο ιατρικό προσωπικό, στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών της διοίκησης για αναβάθμιση των υπηρεσιών υγείας στο Νομό Μεσσηνίας και την ευρύτερη περιοχή της Πελοποννήσου.

Δείτε το βίντεο:

Η κλινική διαθέτει πλέον καινούργιο ακτινολογικό μηχάνημα, τελευταίας τεχνολογίας, υπερσύγχρονο μαστογράφο και μηχάνημα μέτρησης οστικής πυκνότητας.
Ο επιστημονικός διευθυντής Βασίλειος Τζωρτζάκης, παρουσίασε τα μηχανήματα παρουσία -μεταξύ άλλων- του ακτινολόγου Μιχάλη Μιχαήλ, τον οποίο καλωσόρισε στο επιστημονικό δυναμικό της κλινικής, του διευθυντή της χειρουργικής κλινικής της μονάδας Παναγιώτη Γιαννόπουλου και της μικροβιολόγου του εργαστηρίου της κλινικής, Κατερίνας Γεωργούντζου.


Ο κ. Τζωρτζάκης στάθηκε στις μεγάλες δυνατότητες του νέου ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού. Είπε πως πρόκειται για μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας που δίνουν εικόνες υψηλής ευκρίνειας, με χαμηλή δόση ακτινοβολίας. Ειδικά για τον μαστογράφο, τόνισε πως είναι αντίστοιχος των νοσοκομείων Υγεία και Μητέρα, με δυνατότητες απεικόνισης τέτοιες, που προσφέρουν ένα σημαντικό πλεονέκτημα στο ιατρικό προσωπικό, ως προς την έγκαιρη και έγκυρη διάγνωση.


Από τη μεριά του ο κ. Γιαννόπουλος επεσήμανε πως ο νέος ιατροτεχνολογικός εξοπλισμός προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη ασφάλεια στον απεικονιστικό τους έλεγχο, ενώ σημείωσε και τη μεγάλη σημασία της λειτουργίας εντός της κλινικής, πλήρως εξοπλισμένου μικροβιολογικού εργαστηρίου.
Υπογράμμισε δε πως η κλινική ενδυναμώνει διαρκώς το ανθρώπινο δυναμικό της και εκσυγχρονίζει τον ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό της, στο πλαίσιο του γενικότερου σχεδιασμού που είναι σε εξέλιξη.


Ο κ. Μιχαήλ δήλωσε χαρούμενος για την συνεργασία του με το City Ηospital, ενώ παρουσιάζοντας τα νέα απεικονιστικά μηχανήματα επίσης στάθηκε ιδιαίτερα στη χαμηλή δόση ακτινοβολίας τους και στις υψηλής ευκρίνειας απεικονίσεις, ειδικά όσον αφορά στον μαστό.
Από τη μεριά της η κ. Γεωργούντζου υπενθύμισε πως το μικροβιολογικό εργαστήριο του City Ηospital, είναι συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΠΥ, λειτουργεί από τις 7 το πρωί μέχρι τις 9 το βράδυ, καθημερινά, 7 ημέρες την εβδομάδα και διαθέτει σύγχρονο εξοπλισμό που καλύπτει όλες τις ανάγκες.

Προσοχή!!! Η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο εφόσον αναφέρεται στην καταχώρηση ως πηγή η eforigi.gr με ενεργό σύνδεσμο.

 

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ 

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022