Τετάρτη, 15 Νοεμβρίου 2023 16:25

Go On: City Hospital: Η πρόληψη στο επίκεντρο ενημερωτικής εκδήλωσης για τον καρκίνο του μαστού (Βίντεο - Φωτογραφίες)

Μεγάλη ήταν η συμμετοχή στην ενημερωτική εκδήλωση για τον καρκίνο του μαστού που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία της γενικής κλινικής City Hospital στο Grand Hotel Kalamata το Σάββατο 11 Νοεμβρίου, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Οι γιατροί που αγκάλιασαν τη δράση μίλησαν για τον τρόπο εξέτασης, για τους μύθους και τις αλήθειες της νόσου καθώς και για την αποκατάσταση του μαστού.

Δείτε ολόκληρη την εκδήλωση:

Όλοι τόνισαν τη μεγάλη σημασία της πρόληψης και την ανάγκη για τακτικό έλεγχο καθώς υπάρχουν επιλογές για την καταπολέμησή του. Την εκδήλωση συντόνισαν οι Γεώργιος Σαμέλης, παθολόγος ογκολόγος, δ/ντης Ογκολογικής Μονάδας City Hospital και Αικατερίνη Λαμπροπούλου, αναισθησιολόγος, δ/ντρια Ιατρείου Πόνου City Hospital. Χαιρετισμό απηύθυνε η θεματική αντιπεριφερειάρχης τουρισμού Πελοποννήσου, Άννα Καλογεροπούλου. Επίσης μίλησαν οι: Δημήτριος Τζωρτζίνης, χειρουργός μαιευτήρας γυναικολόγος, πρόεδρος Ιατρικού Συλλόγου Μεσσηνίας, Ανδρέας Πολυδώρου, χειρουργός γυναικολόγος μαιευτήρας, δ/ντης Γυναικολογικού-Μαιευτικού τμήματος City Hospital, Φωτεινή Δεμπεγιώτη, μαιευτήρας γυναικολόγος, Δημοσθένης Μπαλτάς, χειρουργός μαστού, γυναικολόγος, Απόστολος Μητρούσιας, χειρουργός μαστού - μαστολόγος, επιμελητής Χειρουργικής 251 Γ.Ν Αεροπορίας, στρατιωτικός ιατρός, Αλέξανδρος Δέρπαπας, μαιευτήρας γυναικολόγος ουρογυναικολόγος, χειρουργός πυελικού εδάφους, δ/ντης τμήματος Ουρογυναικολογίας, Μαιευτική - Γυναικολογική Κλινική ΡΕΑ και Γκέλλυ Μάντη, κλινικός νευροψυχολόγος, Τμήμα Νευροψυχολογίας City Hospital. Η εκδήλωση έκλεισε με ιδιαίτερη συγκίνηση καθώς η Βαλίνα Τσιχριτζή κατέθεσε την προσωπική της εμπειρία με τον καρκίνο του μαστού

 

Διαβάστε περισσότερα ενδιαφέροντα θέματα στο Go On #29!

Προσοχή!!! Η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο εφόσον αναφέρεται στην καταχώρηση ως πηγή η eforigi.gr με ενεργό σύνδεσμο.

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ANTHOKOMIKH 2024

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα