Παρασκευή, 15 Σεπτεμβρίου 2023 11:30

Κινητή Μονάδα Μαστογράφου στην Άρτα: Δωρεάν έλεγχος 18 και 19 Σεπτεμβρίου

Η Κινητή Μονάδα Μαστογράφου της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας στην Άρτα: Δωρεάν έλεγχος μαστού στις 18 και 19 Σεπτεμβρίου.

Χρήστος Τσιρογιάννης: «Έχουμε πλήρη συνείδηση πως ο Δήμος μπορεί να βοηθήσει τους οικονομικά ασθενέστερους. Αυτό κάνουμε και τώρα για όλες τις ανασφάλιστες γυναίκες του Δήμου».

Ο Δήμος Αρταίων, πιστός στη δέσμευσή του να προσφέρει δωρεάν κοινωνικές και ιατρικές υπηρεσίες, προχωρά σε αγαστή συνεργασία με την Α΄ΤΟΜΥ Άρτας και του Συλλόγου Καρκινοπαθών, Εθελοντών και Φίλων Άρτας « ΕΠΙΣΤΗΘΙΟΙ ΦΙΛΟΙ» και φυσικά με την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία σε δωρεάν προληπτικές εξετάσεις μαστού.
Έτσι, η Κινητή Μονάδα Μαστογράφου της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας θα βρίσκεται στην Άρτα την Δευτέρα 18 και την Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2023, στον Προαύλιο Χώρο του Παλαιού Νοσοκομείου Άρτας.
Χρήσιμες Πληροφορίες:
- Τα ραντεβού θα κλείνονται με σειρά προτεραιότητας, στα τηλέφωνα 26810 24 506 Α΄ΤΟΜΥ Άρτας και 6974313153 «ΕΠΙΣΤΗΘΙΟΙ ΦΙΛΟΙ».
- Η μαστογραφία είναι ανώδυνη, διαρκεί ελάχιστο χρόνο και με τα νέα μηχανήματα η δόση ακτινοβολίας είναι εξαιρετικά χαμηλή.
- Αφορά γυναίκες από 35 έως 49ετών και από 70 και άνω.
- Αφορά γυναίκες που δεν είναι με έμμηνο ρύση (περίοδο 3 ημέρες πριν - 5 ημέρες μετά).

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα