Δευτέρα, 26 Ιουνίου 2023 14:47

Go On: Μικροβιολογικό εργαστήριο City Lab: Κάθε μέρα από τις 7 το πρωί μέχρι τις 9 το βράδυ

Go On: Μικροβιολογικό εργαστήριο City Lab: Κάθε μέρα από τις 7 το πρωί μέχρι τις 9 το βράδυ

Με ωράριο λειτουργίας από τις 7 το πρωί έως τις 9 το βράδυ, το μικροβιολογικό εργαστήριο City Lab του City Hospital, παρέχει καθημερινά, Σαββατοκύριακα και αργίες, αξιόπιστες υπηρεσίες, πλήρως εναρμονισμένες με τα σύγχρονα πρότυπα.

Το εργαστήριο είναι συμβεβλημένο με τον ΕΟΠΥΥ και οι πολίτες μπορούν να απευθύνονται στο City Lab τόσο για τον τακτικό τους έλεγχο, όσο και για κάθε άλλη εξέταση, μεταξύ των οποίων μοριακά – PCR για Covid19, τα αποτελέσματα των οποίων είναι διαθέσιμα αυθημερόν.

Επίσης, γίνεται αιματολογικός έλεγχος νεογνών από το έμπειρο προσωπικό του εργαστηρίου, όπως ακόμα ορμονολογικός και πλήρης γυναικολογικός έλεγχος.
Όπως επισημαίνει η μικροβιολόγος – βιοπαθολόγος Παναγιώτα Λάζαρη, είναι σύγχρονος και πλήρης ο ιατρομηχανολογικός εξοπλισμός του εργαστηρίου, ο οποίος παρέχει αξιόπιστα αποτελέσματα. Η ίδια επισημαίνει πως είναι διαθέσιμα αυθημερόν τα αποτελέσματα PCR και τονίζει τη μεγάλη εμπειρία του προσωπικού στον αιματολογικό έλεγχο νεογνών και στον ορμονολογικό και πλήρη γυναικολογικό έλεγχο, με πλήθος περιστατικών καθημερινά, λόγω και της γυναικολογικής κλινικής που λειτουργεί στη μονάδα.

Να θυμίσουμε πως το City Lab του City Hospital έχει εξοπλιστεί με τους πλέον σύγχρονους αναλυτές, υψηλότερων προδιαγραφών και δυνατοτήτων, στο πλαίσιο της γενικότερης αναβάθμισης και διεύρυνσης της παροχής υπηρεσιών της μονάδας.

Τα τμήματα του εργαστηρίου είναι:
• Μικροβιολογικό
• Αιματολογικό
• Έλεγχος πηκτικότητας
• Βιοχημικό
• Ανοσολογικό
• Ορμονολογικό
Όλες οι εξετάσεις -από τις πιο απλές μέχρι τις πιο εξειδικευμένες-πραγματοποιούνται στο εργαστήριο.
Η σύμβαση με τον ΕΟΠΥΥ δίνει τη δυνατότητα στον ασθενή να εκτελούνται τα παραπεμπτικά από τους θεράποντες ιατρούς, με μόνη επιβάρυνση τη συμμετοχή του παραπεμπτικού.

HHG Hellenic Healthcare Group:

Το Hellenic Healthcare Group (HHG) αποτελεί τον μεγαλύτερο ιδιωτικό όμιλο παροχής υπηρεσιών υγείας στην Ελλάδα. Ιδρύθηκε το 2018 με όραμα να πρωταγωνιστήσει στον εκσυγχρονισμό των υπηρεσιών υγείας στην Ελλάδα σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα και την ανάδειξη της χώρας μας διεθνώς σε πρωτοπόρο στην ιατρική και νοσηλευτική περίθαλψη.

Σήμερα το Hellenic Healthcare Group διαθέτει:
9 κορυφαία θεραπευτήρια, το Υγεία, το Metropolitan Hospital, το Μητέρα, το Metropolitan General, το Λητώ, το Creta InterClinic στην Κρήτη, το City Hospital στην Καλαμάτα, το Απολλώνειο Ιδιωτικό Νοσοκομείο στην Κύπρο, το Αρεταίειο στην Κύπρο. Επίσης, διαθέτει τα προηγμένα\ διαγνωστικά κέντρα HealthSpot, κατ’ οίκον υπηρεσίες υγείας Homecare, το Κέντρο Μοριακής Βιολογίας και Γονιδιωματικής A-Lab, Και το Υγεία IVF Μονάδα Εμβρυγένεσις για τις πιο καινοτόμες μεθόδους υποβοηθούμενης αναπαραγωγής. Tην εταιρία εμπορίας ιατροτεχνολογικών προϊόντων Y-Logimed, την εταιρία Business Care που παρέχει υπηρεσίες εργασιακής ασφάλειας και υγείας σε επιχειρήσεις και οργανισμούς και το σύγχρονo Εκπαιδευτικό Κέντρο Heal Academy για εκπαίδευση, μετεκπαίδευση, κατάρτιση και έρευνα σε θέματα ιατρικής, νοσηλευτικής και όλων των επιστημών υγείας.

Διαβάστε περισσότερα ενδιαφέροντα άρθρα στο Go On #26 που κυκλοφορεί.

Προσοχή!!! Η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο εφόσον αναφέρεται στην καταχώρηση ως πηγή η eforigi.gr με ενεργό σύνδεσμο.

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ 

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022