Παρασκευή, 07 Απριλίου 2023 17:03

Νέα εποχή για την υγεία στην Πελοπόννησο με τη συνεργασία City Hospital και Metropolitan (Βίντεο)

Νέα εποχή για την υγεία στην Πελοπόννησο με τη συνεργασία City Hospital και Metropolitan (Βίντεο)

Το Metropolitan Hospital, μέλος της HHG που ελέγχεται από τον διεθνή διαχειριστή κεφαλαίων CVC Capital Partners, και το «City Hospital» ανακοίνωσαν ότι υπεγράφη η συμφωνία ένταξης του City Hospital στον όμιλο Hellenic Healthcare Group.

Η ολοκλήρωση της συμφωνίας θα βρει το City Hospital μέλος ενός δικτύου φορέων παροχής υγειονομικής μέριμνας που περιλαμβάνει ήδη το Υγεία, το Metropolitan, το Μητέρα, το Metropolitan General και το Λητώ. Νέες προοπτικές ανάπτυξης Το Hellenic Healthcare Group θεωρεί ιδιαίτερα σημαντική την επέκταση των δραστηριοτήτων του στη Καλαμάτα και την ένταξη της μοναδικής ιδιωτικής κλινικής της Μεσσηνίας και των όμορων Νομών στο δίκτυο του Ομίλου. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η συνέχιση της λειτουργίας του City Hospital από τους ανθρώπους που την καθιέρωσαν στην σημερινή της θέση στην αγορά, σε συνδυασμό με τα πλεονεκτήματα της συνεργασίας με το HHG αναμένεται να δώσουν νέες προοπτικές ανάπτυξης και περαιτέρω βελτίωσης των υπηρεσιών.

Στη συνέντευξη Τύπου που παραχωρήθηκε στην Καλαμάτα μίλησαν οι: Γεώργιος Τασσίοπουλος, Διευθύνων Σύμβουλος κλινικής City Hospital, Βασίλειος Τζωρτζάκης, Επιστημονικός Υπεύθυνος κλινικής City Hospital, Παναγιώτης Λούσκος, Director of Dental Clinic Metropolitan Hospital, Εκπρόσωπος τύπου ομίλου HHG, Zaki Antar, Director of International Patients Programs HHG.

Δείτε το βιντεο:

 {yendifplayer type=video youtube=https://youtu.be/AUKBPOC6XxM}

 

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ 

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022