Παρασκευή, 03 Φεβρουαρίου 2023 13:15

Go On: Pharmasteps: Εγγύηση για την υγεία του σώματος και του ποδιού (Bίντεο)

Υπάρχει συνεργάτης στον περίπατο;

Ναι υπάρχει. Και μάλιστα φροντίζει διακριτικά και αποτελεσματικά τα πόδια και το σώμα μας! Είναι το ζευγάρι ανατομικά παπούτσια που μπορούμε να επιλέξουμε από το Pharmasteps, στην οδό Αναγνωσταρά 51, στην Καλαμάτα.

Δείτε το βίντεο:


Θα γίνουν ο συνεργάτης μας στη βάδιση και στη δουλειά, γιατί στηρίζουν το σώμα μας σωστά, χαρίζοντας ξεκούραστες ώρες ορθοστασίας ή βάδισης.
Με αυτά τα παπούτσια η κούραση στα πόδια πάει… περίπατο!
Όλα τα ζευγάρια ανατομικά παπούτσια, για άνδρες και γυναίκες, θα τα βρίσκεται σε εκπτωτικές τιμές μέχρι και τον Μάρτιο στις βιτρίνες και τα ράφια του Pharmasteps.
Το Pharmasteps δημιουργήθηκε τον περασμένο Ιούνιο από τον Αναστάσιο Τάκη, με αφορμή την εμπειρία και την επαφή του με τον κόσμο στο φαρμακείο που διατηρεί επί της οδού Αριστομένους. «Αντιμετωπίζουμε το παπούτσι όχι ως ένα προϊόν μόδας ή ομορφιάς. Πάνω απ’ όλα είναι η στήριξη του σώματός μας, ο συνεργάτης μας στη βάδιση και στη δουλειά, στην ορθοστασία».
Σε αυτό το πλαίσιο ο κ. Τάκης επισημαίνει πως όλα τα προϊόντα στο Pharmasteps χαρακτηρίζονται από τεχνολογίες, υλικά και προδιαγραφές που προσφέρουν άνεση και στήριξη στο σώμα, προστατεύοντας το σώμα και τα πόδια. Και όλα αυτά συνδυάζονται με τη μόδα και την ομορφιά, αφού ό,τι αγοράζουμε θέλουμε να είναι και ωραίο.
Σε αυτό το κατάστημα οι καταναλωτές μπορούν πάντα να ωφελούνται των εκπτωτικών τιμών που υπάρχουν για επιλεγμένα προϊόντα, ωστόσο, η περίοδος μέχρι και το τέλος Μαρτίου, είναι ιδανική λόγω της συνολικής έκπτωσης, προκειμένου οι καταναλωτές να γνωρίσουν το ανατομικό παπούτσι.

Άνετα, όμορφα και σε καλές τιμές.
Επιλέξτε τα παπούτσια που σας ταιριάζουν, στο κατάστημα Pharmasteps, στην οδό Αναγνωσταρά 51, στην Καλαμάτα.
Κάντε διαδικτυακά τις αγορές σας στο e-shop: www.pharmasteps.gr

Διαβάστε περισσότερα ενδιαφέροντα θέματα στο περιοδικό Go On #24 που κυκλοφορεί.

Προσοχή!!! Η αναδημοσίευση του παραπάνω άρθρου ή μέρους του επιτρέπεται μόνο εφόσον αναφέρεται στην καταχώρηση ως πηγή η eforigi.gr με ενεργό σύνδεσμο.

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα