Δευτέρα, 14 Μαϊος 2018 17:16

Εβδομάδα ενημέρωσης των πολιτών για τον καρκίνο του δέρματος

Για 10η συνεχή χρονιά διοργανώνεται η εβδομάδα πρόληψης και αγωγής υγείας για τον καρκίνο του δέρματος από το κέντρο αναφοράς μελανώματος της Πλαστικής Μικροχειρουργικής και το γραφείο Πρόληψης και Αγωγής Υγείας το Νοσοκομείου Γ.Ν.Α "Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ".

Από τις 14 έως τις 17 Μαΐου από τις 10.30 το πρωί έως τη 1.30 το μεσημέρι, οι πολίτες θα έχουν την δυνατότητα να ενημερωθούν και να εκπαιδευτούν στα μέτρα προστασίας και να ελέγξουν ελιές το σώμα τους.
Μέχρι σήμερα τα 9 προηγούμενα έτη έχουν:
α) Ελεχθεί 2.942 άτομα
β) Ενημερωθεί και εκπαιδευτεί στα μέτρα προστασίας 5.899 άτομα
γ) Βρέθηκαν ύποπτοι σπίλοι σε συνολικά 243 άτομα εκ των οποίων 85 απαιτούσαν ΑΜΕΣΗ αφαίρεση και έλεγχο με βιοψία & παραπέμφθηκαν ανάλογα των αναγκών των ασθενών.
Την Πέμπτη 17 Μαΐου η δράση θα λειτουργήσει αποκλειστικά για τον έλεγχο των κατοίκων του δήμου Βύρωνα στο πλαίσιο της συμμετοχής του νοσοκομείου στο 20ήμερο πρόληψης που διοργανώνει ο δήμος καθώς και για τον έλεγχο του προσωπικού του νοσοκομείου.
Τέλος στο πλαίσιο αιτήματος του Συλλόγου Τριτέκνων Καισαριανής θα ελεχθούν διανεμημένα συνολικά 30 μέλη του συλλόγου τις ημέρες 14-16/5/2018. Από τις 14 έως τις 16 Μαΐου.
ΠΡΟΣΟΧΗ : Το ηλιακό έγκαυμα διπλασιάζει τον κίνδυνο εμφάνισης μελανώματος !!!

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

04/2021

Περισσότερο διαβασμένα