Πέμπτη, 10 Μαϊος 2018 13:23

Το 9ο Σύνταγμα Πεζικού Καλαμάτας στηρίζει τη δωρεά μυελού των οστών

Το 9ο Σύνταγμα Πεζικού Καλαμάτας στηρίζει τη δωρεά μυελού των οστών

Για 4η φορά το 2018 και 8η συνολικά φορά οι στρατιώτες σε συνεργασία με το Σύλλογο Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών Καλαμάτας «Αρχέγονο Κύτταρο Αίματος» ενημερώθηκαν από τον διευθυντή του αιματολογικού τμήματος του νοσοκομείου Καλαμάτας Αδαμόπουλο Ιωάννη για τη δωρεά μυελού των οστών.

Μετά την ενημερωτική ομιλία 35 στρατιώτες γράφτηκαν στη ελληνική και στη παγκόσμια δεξαμενή εθελοντών δοτών μυελού των οστών.
Ο διοικητής του Συντάγματος συνταγματάρχης πεζικού Κολέζας Αναστάσιος και τα στελέχη της μονάδος εκτός από το έργο της εκπαίδευσης προσπαθούν να μεταλαμπαδεύσουν στους στρατιώτες και την ιδέα του εθελοντισμού αποδεικνύοντας στη πράξη ότι ο εθελοντισμός δεν είναι πυροτέχνημα αλλά απαιτεί μια συνεχή προσπάθεια.
Η δωρεά μυελού των οστών αποτελεί την ύψιστη στιγμή αλτρουισμού και ανθρωπιάς της ανθρώπινης ύπαρξης.

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ 

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022