Δευτέρα, 08 Μαρτίου 2021 19:35

Την Τετάρτη τα αποτελέσματα από τη νέα δειγματοληψία στον βιολογικό καθαρισμό Καλαμάτας

Την Τετάρτη αναμένονται τα αποτελέσματα της νέας δειγματοληψίας από τα λύματα της Καλαμάτας, σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου. Η νέα δειγματοληψία κρίθηκε αναγκαία,, ύστερα από τα αποτελέσματα της προηγούμενης που έδειχναν αυξημένο ιικό φορτίο και υπολόγιζαν περίπου 600 φορείς/ασθενείς.  

   

Αναλυτικά η  σημερινή ανακοίνωση του Δήμου:

«Εν αναμονή των εργαστηριακών αποτελεσμάτων νέων δειγματοληψιών προκειμένου να διαπιστωθεί πιθανή ανίχνευση SARS-CoV-2, σε συνέχεια προηγούμενης μέτρησης που εμφάνισε αυξημένο ιικό φορτίο, είναι η ΔΕΥΑ Καλαμάτας.

 

Συγκεκριμένα χθες, Κυριακή 7 Μαρτίου 2021, ελήφθη αντιπροσωπευτικό δείγμα από το Βιολογικό Καθαρισμό Καλαμάτας. Σήμερα, Δευτέρα 8 Μαρτίου 2021, ελήφθησαν δείγματα από διάφορα σημεία του δικτύου ακαθάρτων, όπως τη Βέργα, το κεντρικό αντλιοστάσιο νότιας πόλης, από φρεάτιο που οδηγούνται τα λύματα από τη βόρεια πόλη, από τον αγωγό της Μεσσήνης και από το χώρο εκφόρτωσης βοθρολυμάτων από βυτιοφόρα.

 

Τα δείγματα έχουν αποσταλεί στα «Αναλυτικά Εργαστήρια Αθηνών Α.Ε.»  και τα αποτελέσματα αναμένονται την Τετάρτη 10 Μαρτίου 2021.»

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα