Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου 2021 11:48

Ηράκλειο: Εθελοντική αιμοδοσία δημοσιογράφων και αθλητικών φορέων

Ηράκλειο: Εθελοντική αιμοδοσία δημοσιογράφων και αθλητικών φορέων

Mε  επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία  δημοσιογράφων και αθλητικών φορέων, στο Ηράκλειο, με πρωτοβουλία της ΕΣΗΕΠΗΝ και της τοπικής επιτροπής του ΠΣΑΤ.


Οι δημοσιογράφοι του Ηρακλείου αλλά και αθλητικοί φορείς της πόλης ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Πελοποννήσου, Ηπείρου και Νήσων και του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικών Συντακτών με στόχο την ενίσχυση της Τράπεζας Αίματος της ΕΣΗΕΠΗΝ, με την πολύτιμη συνδρομή της κινητής μονάδας Αιμοδοσίας του Βενιζέλειου Νοσοκομείου Ηρακλείου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΣΗΕΠΗΝ, ο αντιπρόεδρος και αναπληρωτής ταμίας του ΠΣΑΤ Αντώνης Παπουτσάκης, εξέξρασε την ικανοποίησή του για τη συμμετοχή συναδέλφων, και επεσήμανε: «Γνωρίζουμε τη μεγάλη έλλειψη που υπάρχει αυτή την περίοδο σε αίμα και κάνουμε κι εμείς ό,τι μπορούμε περισσότερο να βοηθήσουμε. Η παγκόσμια στατιστική δείχνει ότι το 60% του πληθυσμού της γης μπορεί να χρειαστεί τουλάχιστον μια φορά αίμα».
Ο Αντώνης Παπουτσάκης χαιρέτισε την παρουσία μελών της δημοσιογραφικής οικογένειας, ενώ απηύθυνε ιδιαίτερες ευχαριστίες για τη συμμετοχή τους, στην ΠΑΕ ΟΦΗ και την Ένωση Τεχνικών Ιδιωτικής Τηλεόρασης Κρήτης.

Η αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε στο κέντρο της πόλης του Ηρακλείου, έξω από την ενετική Λότζια όπου στήθηκε η κινητή μονάδα αιμοδοσίας του Βενιζέλειου Νοσοκομείου.

DIEK ARKADIA 2

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ 

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022