Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου 2021 19:42

Διάθεση 400 rapid test από το Δήμο Καλαμάτας στο Κέντρο Υγείας της πόλης

Διάθεση 400 rapid test από το Δήμο Καλαμάτας στο Κέντρο Υγείας της πόλης

Στη διάθεση ακόμα 400 τεστ ταχείας ανίχνευσης Covid-19 προχώρησε σήμερα, Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου , ο Δήμος Καλαμάτας στο Κέντρο Υγείας της πόλης.

Τις συσκευασίες των rapid test παρέλαβε από το Δήμο, ο συντονιστής δράσεων του Ε.Ο.Δ.Υ. στην περιοχή Κώστας Βλαχοδημητρόπουλος.

Σύμφωνα με ανακοίνωσή του, ο Δήμος βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με τους φορείς Υγείας στην περιοχή μας, προκειμένου στο μέτρο των δυνατοτήτων του να συνδράμει στην καθημερινή μάχη ενάντια στην πανδημία του κορωνοϊού. Ενώ υπενθυμίζεται ότι ο Δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος, από την πρώτη στιγμή έναρξης της πανδημίας έλαβε πρωτοβουλίες και έδωσε οδηγίες στην κατεύθυνση στήριξης των δομών Υγείας, με παροχή από το Δήμο υγειονομικού υλικού, rapid test και προχωρώντας σε απολυμάνσεις όπου ζητήθηκε, ενώ σε συνεννόηση και συνεργασία με το Κέντρο Υγείας, παραχωρήθηκε χώρος στο Μέγαρο Χορού Καλαμάτας για τη διενέργεια τεστ ταχείας ανίχνευσης Covid-19.

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ 

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022