Παρασκευή, 12 Φεβρουαρίου 2021 15:11

Ενίσχυση του Νοσοκομείου Καλαμάτας με 16 μόνιμους γιατρούς

Με 16 μόνιμους ειδικευμένους ιατρούς θα στελεχωθεί το Νοσοκομείο Καλαμάτας. Έτσι ικανοποιείται ένα από τα σημαντικά αιτήματα του νοσηλευτικού ιδρύματος, όπως τόνισε η διοικήτρια του Νοσοκομείου Ελένη Αλειφέρη, στην σημερινή συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε.

Ειδικότερα προκύπτουν:

- μία θέση ορθοπεδικής, δύο παθολόγων και δύο χειρουργών για τo τμήμα των Επειγόντων Περιστατικών.

- δύο θέσεις παθολόγων για τις κλινικές, ενός πνευμονολόγου, δύο ακτινολόγων, μία θέση αναισθησιολόγου, δύο θέσεις παιδιάτρων, μία ορθοπεδικού, μία ψυχιάτρου και μία θέση γαστρεντερολόγου.

Σύμφωνα με την κ. Αλειφέρη οι πέντε πρώτες θέσεις θα καλύψουν τις ανάγκες του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών δημιουργώντας ένα αυτόνομο ΤΕΠ, κάτι που τα προηγούμενα χρόνια δεν υπήρχε, με αποτέλεσμα το Τμήμα να καλύπτεται καθ΄ όλη την διάρκεια του 24ώρου από μόνιμους ειδικευμένους ιατρούς, δίνοντας έτσι μία λύση σε ένα διαχρονικό πρόβλημα που αντιμετώπιζε το Νοσοκομείο.

H προθεσμία υποβολής αιτήσεων αρχίζει στις 16/02/2021 ώρα 12:00 και λήγει στις 03/03/2021 ώρα 12.00.

Επιπλέον η ίδια συμπλήρωσε, πως στο Νοσοκομείο Καλαμάτας αυτό το διάστημα γίνεται και η διαβούλευση για την τροποποίηση και την επικαιροποίηση του οργανισμού λόγω των αναγκών που έχουν προκύψει. Συγκεκριμένα προστίθενται καινούργιες κλίνες ενώ υπάρχει ανάγκη σύστασης νέων τμημάτων του Νοσοκομείου και στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα παρθεί η απόφαση του διοικητικού συμβουλίου για τον εξορθολογισμό των θέσεων του Νοσοκομείου και την τροποποίηση του.

 

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα