Παρασκευή, 12 Φεβρουαρίου 2021 10:34

Αυξάνονται τα εμβολιαστικά κέντρα στη Μεσσηνία από τη Δευτέρα

Αυξάνονται σε 8, από 3 που είναι τώρα, τα εμβολιαστικά κέντρα στην Π.Ε. Μεσσηνίας, από την ερχόμενη Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου, όπως αυξάνεται επίσης και η διαθεσιμότητα των εμβολίων, όπως ενημέρωσαν, τον αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας Στάθη Αναστασόπουλο, ο πρόεδρος και ο γραμματέας του Ιατρικού Συλλόγου Δημήτρη Τζωρτζίνη και Ηλία Μανδηλάρη.

Ο αντιπεριφερειάρχης τους παρέδωσε χτες Πέμπτη, 11 Φεβρουαρίου, στο γραφείο του, στο Διοικητήριο της Π.Ε. Μεσσηνίας, στην Καλαμάτα  υγειονομικό υλικό για τις ανάγκες προστασίας των μελών του συλλόγου απέναντι στον κορονοϊό. 

Ο Δ. Τζωρτζίνης, σε δηλώσεις του, σημείωσε ότι “για ακόμα μία φορά η Περιφέρεια Πελοποννήσου βρίσκεται στο πλευρό τον ιδιωτών γιατρών”, εκφράζοντας παράλληλα ευχαριστίες για την στήριξή τους προς τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα και τον αντιπεριφερειάρχη.

Από την πλευρά του, ο Στ. Αναστασόπουλος ευχήθηκε στους γιατρούς “καλή δύναμη” στο έργο τους το οποίο επιτελούν σε ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες αυτή την περίοδο, λόγω της πανδημίας.

Επιπλέον, επαναβεβαίωσε προς τους εκπροσώπους του Ιατρικού Συλλόγου ότι “ως Περιφερειακή Αρχή θα συνεχίσουμε να υποστηρίζουμε τις δημόσιες δομές υγείας  (νοσοκομεία, Κέντρα Υγείας) με κατάλληλο  εξοπλισμό για την αντιμετώπιση των ιδιαίτερων συνθηκών που έχουν προκύψει και ιδιαίτερα με διάθεση rapid test για την αξιοποίησή του σε έλεγχους ειδικών πληθυσμιακών ομάδων, ανάλογα με τις ανάγκες”.

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα