Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου 2020 14:30

Διαδικτυακή ημερίδα για τον καρκίνο του πνεύμονα

Διαδικτυακή ημερίδα διοργανώνει σήμερα Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου η Ελληνική Ομοσπονδία Καρκίνου - ΕΛΛΟΚ με σκοπό να ενημερώσει τα στελέχη και τα μέλη των 40 Οργανώσεων Ασθενών που εκπροσωπεί η ΕΛΛ.Ο.Κ. σε όλη την Ελλάδα, αλλά και το γενικό κοινό, σε θέματα πρόληψης, έγκαιρης διάγνωσης, αντιμετώπισης μέσω των νέων θεραπευτικών προσεγγίσεων για τις διάφορες μορφές καρκίνου του πνεύμονα και να αναδείξει τις πρόσφατες δυσκολίες που έχουν ενσκήψει στην ογκολογική θεραπεία εξαιτίας της πανδημίας του Covid-19.

Στοχεύουμε η διαδικτυακή ημερίδα που διοργανώνουμε στις 30 Νοεμβρίου 2020, να βοηθήσει τους συμμετέχοντες να κατανοήσουν το τι είναι κάθε θεραπεία και να αποκτήσουν βασικές γνώσεις, ώστε να μπορούν να συζητήσουν και να συναποφασίσουν μαζί με τους γιατρούς τους, για την αξία της για την περίπτωσή τους.

Ταυτόχρονα, είναι απαραίτητο να γίνει αντιληπτό ότι οι νέες θεραπείες απαιτούν νέες διαγνωστικές εξετάσεις που θα καθορίσουν αν το μοριακό προφίλ ενός καρκίνου ανταποκρίνεται σε συγκεκριμένη θεραπεία.

Η επιστημονική ημερίδα για τον Καρκίνο του Πνεύμονα, πραγματοποιείται με την Αιγίδα των:

Εταιρεία Ογκολόγων Παθολόγων Ελλάδος, Ελληνική Εταιρεία Ακτινοθεραπευτικής Ογκολογίας, Ελληνική Εταιρεία Παθολογικής Ανατομικής, Ελληνική Εταιρία Χειρουργικής Ογκολογίας

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

03/2021

Περισσότερο διαβασμένα