Παρασκευή, 02 Οκτωβρίου 2020 10:50

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου χορήγησε, στους οδηγούς ταξί, υλικό προστασίας από τον κορονοϊό

Παραδόθηκε τις προηγούμενες ημέρες στις έδρες των Π.Ε. της Περιφέρειας Πελοποννήσου στους οδηγούς Ταξί το υλικό προστασίας από τον κορονοϊό, με την Περιφέρεια να ικανοποιεί το σχετικό αίτημα που το Περιφερειακό Συμβούλιο Ταξί Πελοποννήσου είχε υποβάλει στον περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα.

Καθένας από τους περίπου 1.800 οδηγούς ταξί της Πελοποννήσου θα παραλάβει από μία ατομική συσκευασία (σακούλα) με μάσκες, αντισηπτικό τζέλ, απολυμαντικό σπρέι και γάντια.

Η διανομή στους οδηγούς (είτε είναι μέλος σωματείου είτε όχι), θα γίνει από τον ανά Περιφερειακή Ενότητα υπεύθυνο του Περιφερειακού Συμβουλίου Ταξί.

Το Περιφερειακό Συμβούλιο Ταξί Πελοποννήσου με ανακοίνωσή του ευχαριστεί  “τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Παναγιώτη Νίκα, τους αντιπεριφερειάρχες, τον προϊστάμενο της Διεύθυνσης Υγείας της Περιφέρειας Πελοποννήσου κ. Σωτήρη Καμαρινόπουλο και τους εμπλεκόμενους υπαλλήλους της Περιφέρειας”. 

Οι εκπρόσωποι ανά Π.Ε. και τα στοιχεία επικοινωνίας τους γνωστοποιούνται στην εν λόγω ανακοίνωση, την οποία μπορείτε να δείτε εδώ

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

03/2021

Περισσότερο διαβασμένα