Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου 2017 09:52

Διπλή παρουσία στη Θεσσαλονίκη για τις gourmet γεύσεις της Terra Fyllida

Με μεγάλη επιτυχία και πλήθος επισκεπτών, ολοκληρώθηκε τον Σεπτέμβριο η διπλή συμμετοχή της Σερραϊκής εταιρίας, Terra Fyllida - Premium Mushroom Products, στην 82η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης και στο 1st Greek Deli Festival.

Στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, την οποία επισκέφτηκαν φέτος περισσότεροι από 260.000 άνθρωποι, η Terra Fyllida παρουσίασε όλη τη γκάμα των καινοτόμων προϊόντων από μανιτάρια πλευρώτους με gourmet χαρακτήρα και έδωσε σε όλους την ευκαιρία να δοκιμάσουν τα προϊόντα. Παράλληλα, η συμμετοχή της εταιρίας στο 1st Greek Deli Festival κέρδισε τις εντυπώσεις των επαγγελματιών, αλλά και των καταναλωτών.

Στην σειρά προϊόντων της, που έχουν αγαπηθεί από καταξιωμένους σεφ και γευσιγνώστες, συγκαταλέγονται: Chutney μανιτάρι πλευρώτους με κόλιανδρο και μπαχάρι, Chutney μανιτάρι πλευρώτους με τσίλι, κάρυ και πορτοκάλι και φυσικά το ιδιαίτερο γλυκό κουταλιού μανιτάρι πλευρώτους με καβουρδισμένο αμύγδαλο και άρωμα βανίλιας. Πρόκειται για γεύσεις μοναδικές, που δημιουργούνται με αγνά φρέσκα υλικά και ενισχύουν την εικόνα των ελληνικών προϊόντων, τόσο στην εγχώρια αγορά, όσο και στο εξωτερικό.

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα