Τετάρτη, 30 Αυγούστου 2017 18:22

Απόδραση στο Καστόρι με τοπικές γεύσεις και πέστροφα Ταϋγέτου από τις εγκαταστάσεις της G-Fish

Μια απόδραση ξεχωριστή διοργανώθηκε προ ημερών στο Καστόρι Λακωνίας στις εγκαταστάσεις της G-Fish της οικογένειας Γεροντίδη, με τη συνδιοργάνωση της τοπικής κοινότητας και τη συνεργασία τοπικών επιχειρήσεων.

Το απόγευμα περιελάμβανε ένα γαστρονομικό ταξίδι στις παραδοσιακές γεύσεις της περιοχής, με ξενάγηση στις εγκαταστάσεις της επιχείρησης και αναδρομή στην πορεία της από την ίδρυσή της έως σήμερα.
Στον μαγευτικό χώρο του ποταμού Κάστορα ο μάγειρας της ταβέρνας "εν Χατίπι" Νίκος Ζάβρας παρασκεύασε ένα ξεχωριστό πιάτο του  "φάβα με καραμελωμένα κρεμμύδια παντρεμένη με καπνιστή πέστροφα", οι γυναίκες του Συλλόγου Γυναικών Καστορείου προσέφεραν παραδοσιακά εδέσματα και γλυκά, ενώ έγινε και οινογνωσία με κρασί που προσέφερε ο Χρήστος Δημητρακάκης.

Το ξεχωριστό αυτό απόγευμα οι επισκέπτες έφτασαν στο Καστόρι από κάθε περιοχή της Πελοποννήσου και γνώρισαν τους ανθρώπους του χωριού, της μονάδας ιχθυοκαλλιέργειας το τιμόνι της οποίας έχει στα χέρια του ο Γιάννης Γεροντίδης και έμαθαν τα πάντα για τη μονάδα ιχθυοκαλλιέργειας η οποία έχει επικεντρωθεί στους σολομούς, τις πέστροφες και τους οξύρρυγχους.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

04/2021

Περισσότερο διαβασμένα