Πέμπτη, 17 Ιανουαρίου 2019 14:15

Καλαμάτα: Πρώτη φορά στην Ελλάδα Διαγωνισμός Ομάδων Γευσιγνωστών Εξαιρετικού Παρθένου Ελαιολάδου (Βίντεο)

Καλαμάτα: Πρώτη φορά στην Ελλάδα Διαγωνισμός Ομάδων Γευσιγνωστών Εξαιρετικού Παρθένου Ελαιολάδου (Βίντεο)

Στις 9 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί στην Καλαμάτα ο 1ος Εθνικός Διαγωνισμός Ομάδων Γευσιγνωστών Εξαιρετικού Παρθένου Ελαιολάδου.

Σύμφωνα με την υπεύθυνη ποιότητας και επικοινωνίας του Εργαστηρίου Γευσιγνωσίας Καλαμάτας του ΤΕΙ Πελοποννήσου Ιωάννα Μηλιώνη, ο διαγωνισμός, που γίνεται πρώτη φορά στη χώρα μας, θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με διεθνή οργανισμό που διοργανώνει διαγωνισμούς στη Νότια Αφρική, στη Γαλλία και την Ισπανία.

Δείτε το βίντεο:

{yendifplayer type=video youtube=https://youtu.be/bvMQPYXZdCc}

Στην τεχνική επιτροπή συμμετέχουν διακεκριμένοι επιστήμονες, αναγνωρισμένοι από το Διεθνές Συμβούλιο Ελαιολάδου.

Δηλώσεις συμμετοχών υποβάλλονται μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου.       

Οι δύο ομάδες με την υψηλότερη βαθμολογία θα συμμετάσχουν στον παγκόσμιο διαγωνισμό που θα γίνει στην Ισπανία τον Οκτώβριο του 2019.

Κέλλυ Δημητρούλια

Διαβάστε το στο 9ο τεύχος της Εύφορης Γης (έντυπο & ηλεκτρονικό)

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ 

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022