Παρασκευή, 07 Δεκεμβρίου 2018 16:24

Ακόμα ένας γαστρονομικός "περίπατος" ξεκίνησε από την Καλαμάτα (βίντεο)

Τη συγκρότηση γαστρονομικών κοινοτήτων από την Καλαμάτα θέλησε να ξεκινήσει ο συγγραφέας και ξενοδόχος Γιώργος Πίττας, με αφορμή την παρουσίαση του βιβλίου του «Γαστρονομικές Κοινότητες – Γαστρονομικοί προορισμοί». Η προσπάθειά του συνεχίζεται σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, με την ευκαιρία των παρουσιάσεων του νέου του συγγραφικού έργου.

Στην Καλαμάτα, το νέο βιβλίο του ξενοδόχου, συγγραφέα και δημιουργού του Greek Gastronomy Guide, Γ. Πίττα, παρουσίασε ο επιχειρηματίας Κώστας Παπαδημητρίου, στο πλαίσιο ακόμα μιας ενημερωτικής εκδήλωσης της  σειρά με τίτλο «Μιλάμε για…» που ξεκίνησε σαν συνεργασία μεταξύ της Κοιν.Σεπ. ΦΑΟΣ και της κίνησης πολιτών Καλαμάτα 2030.

Προλόγισε ο τροφογράφος Παναγιώτης Παπανικολόπουλος – Γαστροναύτης αναφερόμενος και στην περιοχή μας ως γαστρονομικό προορισμό, ενώ συντόνισε ο συνιδρυτής του Σχολείου Τουρισμού Ανδρέας Ζαγάκος.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των παράλληλων εκδηλώσεων του 8ου Σχολείου Τουρισμού Καλαμάτας και συνδιοργανώθηκε από το Σχολείο Τουρισμού Καλαμάτας, το δίαυλο καινοτομίας «Ο Σπόρος», την Κοιν.Σ.Επ. ΦΑΟΣ και την κίνηση πολιτών Καλαμάτα 2030, στον πολυχώρο πολιτισμού House by PHAOS.

Δείτε το βίντεο:


Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

08/2020

Περισσότερο διαβασμένα