Σάββατο, 01 Οκτωβρίου 2016 15:38

Εποχή τρύγου με γεύσεις... γκουρμέ! (βίντεο: ολόκληρη η εκπομπή "Εύφορη Γη")

Εποχή τρύγου με… πάντρεμα γεύσεων της παράδοσης σε πιάτα γκουρμέ.  Η εκπομπή «Εύφορη Γη», με την Κέλλυ Δημητρούλια, μας ταξιδεύει και αυτή τη φορά από το αμπέλι μέχρι το ράφι, όπου βρίσκεται σε εξέχουσα θέση ένα καινοτόμο προϊόν, που μας έρχεται από τα παλιά.

Δοκιμάζουμε το άθερμο βιολογικό πετιμέζι του Γιώργου Καραγγελή σε πιάτα καθημερινού μενού στο τραπέζι μας, με νοστιμιές που ξέρουν καλά οι παραδοσιακές νοικοκυρές του τόπου μας.

Γνωρίζουμε ανθρώπους που αγαπούν το καλό κρασί, μοιράζονται μαζί μας μυστικά για καλό μούστο και μας διδάσκουν πως θα εντάξουμε στην καθημερινότητά μας την ποιότητα.

Περπατάμε στο αμπέλι, παρακολουθούμε τη διαδικασία της οινοποίησης, βλέπουμε παραγωγή μούστου, μαθαίνουμε μυστικά για καλό πετιμέζι, το δοκιμάζουμε σε… σφηνάκι, φτιάχνουμε μουσταλευριά και σαλάτες που… αφήνουν εποχή!

Όλα αυτά, με τη σημαντική συμβολή του σεφ Πάρη Κωστόπουλου, του ζεύγους Ανδρέα και Σταυρούλα Τσικρικά, του Γιάννη Κοσμέα και της συζύγου του Μαρίας στο μικρό αμπέλι τους αλλά και των αδερφών Καραγγελή, όπου ο Νίκος μας ξεναγεί στο οινοποιείο του και ο Γιώργος στο οινολογικό εργαστήριό του, όπου παράγεται το μοναδικό βιολογικό άθερμο πετιμέζι που κερδίζει αγορές της Ελλάδας και του εξωτερικού.Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα