Παρασκευή, 30 Αυγούστου 2024 11:32

Το Φεστιβάλ Καντίνας φέρνει γεύσεις και διασκέδαση στα Πλατάνια Νέας Μπάφρας Σερρών

Το Φεστιβάλ Καντίνας φέρνει γεύσεις και διασκέδαση στα Πλατάνια Νέας Μπάφρας Σερρών

Από τις 20 έως τις 22 Σεπτεμβρίου, η τοποθεσία Πλατάνια στη Νέα Μπάφρα Σερρών θα φιλοξενήσει το Φεστιβάλ Καντίνας, με ενδιαφέροντες γεύσεις και μουσικά δρώμενα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της διοργάνωσης:

Από τις 5 μ.μ. καθημερινά, ελάτε να απολαύσετε ένα πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα που θα σας γεμίσει ενέργεια και κέφι, ενώ οι καντίνες θα σας προσφέρουν γεύσεις. Παραδοσιακή καντίνα με σουβλάκι, πανσέτα, λουκάνικο θα σας κάνουν να τρίβετε την κοιλιά σας. Churros και noodles θα σας ξετρελάνουν. Γευστικά burger και hot dog θα εναλάσσουν τις μυρωδιές στον αέρα του Canteen Festival. Ζεστοί λουκουμάδες κάνουν όμορφη αντίθεση με τα δροσερά κοκτέιλ. Ετοιμαστείτε για street food εκπλήξεις που θα σας κάνουν να γλείφετε τα δάχτυλά σας!

Η είσοδος κοστίζει μόλις 3€ την ημέρα, ενώ υπάρχει η δυνατότητα αγοράς Full Pass στα 5€ για το τριήμερο. Παιδιά κάτω των 10 ετών και ΑμεΑ απολαμβάνουν δωρεάν είσοδο, ώστε να μπορέσουν να συμμετέχουν όλοι στη γιορτή.

Το Φεστιβάλ Καντίνας δεν σταματά μόνο στη διασκέδαση. Μέρος των εσόδων θα διατεθεί στην Πανελλήνια Κοινωνική Δράση “Αξιοπρέπεια”, στηρίζοντας την πολύτιμη προσπάθεια και τον κοινωνικό σκοπό της.

Ελάτε να απολαύσουμε μαζί ένα τριήμερο γεμάτο γεύσεις, μουσική και όμορφες στιγμές στη Νέα Μπάφρα Σερρών! Το Φεστιβάλ μας σας περιμένει με ανοιχτές αγκαλιές και άφθονο κέφι!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το φεστιβάλ επισκεφθείτε την ιστοσελίδα https://thessaloniki-brand.gr ή συνδεθείτε στα κοινωνικά μας δίκτυα.

https://www.facebook.com/canteenfestival
https://www.instagram.com/canteen_festival
https://www.tiktok.com/@canteen.festiva

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ 

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022