Πέμπτη, 12 Μαϊος 2022 12:18

Υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής τα tasty awards στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης

«H Περιφέρεια Αττικής στηρίζει κάθε πρωτοβουλία που αναδεικνύει και προβάλλει τη γαστρονομία και τον θεματικό τουρισμό», τόνισε ο περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης στην εκδήλωση για τα Tasty Awards, που πραγματοποιήθηκε στο Ίδρυμα Μ. Κακογιάννη.

Η εκδήλωση διοργανώθηκε απο τον Όμιλο Αττικών Εκδόσεων, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής. Συμμετείχαν chef, εκπρόσωποι εστιατορίων και άνθρωποι του χώρου της γαστρονομίας, ενώ οι 60.000 ψήφοι του κοινού, όπως επισημάνθηκε «αποδεικνύουν το μεγάλο ενδιαφέρον του κόσμου για ό,τι συμβαίνει στο χώρο της γαστρονομίας».

Σε δηλώσεις του ο κ. Πατούλης τόνισε ότι η περιφέρεια στηρίζει κάθε πρωτοβουλία που αναδεικνύει και προβάλλει τη γαστρονομία και τον θεματικό τουρισμό, επισημαίνοντας: «Όλοι μαζί συνεργαζόμαστε στενά προκειμένου να αναδείξουμε τον γαστρονομικό πλούτο της Αττικής. Διαγωνισμοί όπως ο συγκεκριμένος βοηθούν καθοριστικά στην ανάδειξη της ποιότητας των φαγητών της ελληνικής κουζίνας και του υψηλού επιπέδου παροχών εστίασης».

Τα αγαπημένα εστιατόρια του κοινού για το 2022 είναι:

Modern Creative: Nolan

Casual Dining: It Restaurant

Hotel Restaurants: Ergon House Agora

100% Meat: Basegrill

100% Fish & Seafood: Αφρόψαρο

Bar & Wine Restaurants: Balthazar

Creative Greeks: Βασίλαινας

The Italians: Ovio

Fine Dining: CTC Urban Gastronomy

Αγαπημένο Bar αναδείχθηκε το Baba Au Rum

Τέλος για πρώτη φορά φέτος δόθηκε βραβείο, στο δημοφιλέστερο εστιατόριο της πόλης για το 2022. Πρόκειται για το Nolan, το οποίο ανεξαρτήτως κατηγορίας συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους.

ΑΠΕ ΜΠΕ

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

01/2022

Περισσότερο διαβασμένα