Δευτέρα, 19 Ιουλίου 2021 18:21

Βραβεία για την Κρητική Γαστρονομία καθιερώνει ο Δήμος Ηρακλείου

Βραβεία για την Κρητική Γαστρονομία καθιερώνει ο Δήμος Ηρακλείου

Τα Cretan Taste Awards 2021 διοργανώνει ο Δήμος Ηρακλείου σε συνεργασία με την Boussias. Πρόκειται, όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση του Δήμου, για έναν νέο θεσμό βραβείων που έχει στόχο να αναδείξει τις καινοτόμες επιχειρηματικές δράσεις, τους χώρους εστίασης και γαστρονομίας, τους παραγωγούς και τα πιο αυθεντικά και υψηλής ποιότητας προϊόντα της Κρήτης.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλες οι επιχειρήσεις που υπηρετούν και αναδεικνύουν την κρητική γαστρονομία στην Ελλάδα και τον κόσμο.

Τα Cretan Taste Awards 2021 περιλαμβάνουν 7 κατηγορίες (Best in Foodservice Sector, Βest Places, Best Actions & Initiatives, Best Producers, Best Products, Best Drinks, Βest Practices) με διαφορετικές υποκατηγορίες η κάθε μία, προκειμένου να είναι το δυνατόν περισσότερο αντιπροσωπευτικά. Η αξιολόγηση θα γίνει από ανεξάρτητη κριτική επιτροπή, τα μέλη της οποίας θα ανακοινωθούν σύντομα.

Ο Αντιδήμαρχος Αναπτυξιακού Προγραμματισμού, Ψηφιακού Μετασχηματισμού, Ολοκληρωμένης Ανάπτυξης Υπαίθρου και Τουρισμού του Δήμου Ηρακλείου Γιώργος Σισαμάκης δηλώνει σχετικά: «Στόχος αυτής της διοργάνωσης είναι με διαφάνεια και αξιοκρατία να αναδειχθούν οι πρωτοπόροι και οι κορυφαίοι της κρητικής γαστρονομίας και ταυτόχρονα να αναδειχθεί ο μοναδικός γευστικός πλούτος της Κρήτης, η ποιότητα και η αυθεντικότητα των προϊόντων της. 

Τα Cretan Taste Awards 2021 εντάσσονται στον γενικότερο σχεδιασμό μας για να καταστήσουμε το Ηράκλειο γαστρονομικό προορισμό. Είμαστε αισιόδοξοι ότι αυτά τα νέα βραβεία μπορούν να μας βοηθήσουν προς τη συγκεκριμένη κατεύθυνση και να εξελιχθούν σε σημαντικό θεσμό».

Η υποβολή υποψηφιοτήτων μπορεί να γίνει έως την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2021 στο https://www.cretantasteawards.gr/, ενώ η τελετή απονομής βραβείων σχεδιάζεται για το τέλος Οκτωβρίου (και θα είναι προσαρμοσμένη στα υγειονομικά μέτρα εκείνης της περιόδου).  

Για περισσότερες πληροφορίες:
Βανίτα Τσαμπά, Τ: 210 6617777 (ext: 111), Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

DIEK ARKADIA 2

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ 

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022