Τρίτη, 03 Απριλίου 2018 14:28

Διαγωνισμός ποιότητας εξαιρετικά παρθένου ελαιολάδου "Kalamata Olive Oil Awards"

Ο διαγωνισμός ποιότητας εξαιρετικά παρθένου ελαιολάδου "Kalamata Olive Oil Awards" θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του 4ου Πανελλήνιου Φεστιβάλ Ελαιολάδου και Επιτραπέζιας Ελιάς Καλαμάτας.

Η επίσημη παρουσίαση των αποτελεσμάτων θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 14 Απριλίου 2018 και ώρα 19:00 στο ξενοδοχείο Elite City Resort, στην Καλαμάτα, με ομιλίες από ειδικούς εισηγητές.

Η παράδοση δειγμάτων για τον διαγωνισμό θα γίνεται έως τις 10 Απριλίου 2018.

Η αξιολόγηση των δειγμάτων θα γίνει στις εγκαταστάσεις του ΕΛΓΟ–ΔΗΜΗΤΡΑ στην Καλαμάτα από την επιτροπή, την οποία αποτελούν οι εξής:

Έφη Χριστοπούλου, (επικεφαλής της επιτροπής) panel supervisor αναγνωρισμένης από το Δ.Σ.Ε και διαπιστευμένης κατά ISO 17025 οργανοληπτικής ομάδας, με πολυετή εμπειρία ως κριτής σε εθνικούς και διεθνείς διαγωνισμούς και ως επικεφαλής κριτικής επιτροπής σε εθνικούς διαγωνισμούς. 

Αλίκη Γαλή, panel supervisor της αναγνωρισμένης από το Δ.Σ.Ε και διαπιστευμένης κατά ISO 17025 οργανοληπτικής ομάδας του ΥΠΑΝ, με πολυετή εμπειρία ως κριτής σε εθνικούς και διεθνείς διαγωνισμούς. 

Ευστρατία Κουζούμη, panel supervisor διαπιστευμένης κατά ISO 17025 οργανοληπτικής ομάδας, με εμπειρία ως κριτής σε εθνικούς διαγωνισμούς ΕΛΓΟ Μυτιλήνης. 

Παναγιώτης Κάτσαρης, panel supervisor διαπιστευμένης κατά ISO 17025 οργανοληπτικής ομάδας, με εμπειρία ως κριτής σε εθνικούς διαγωνισμούς ΕΛΓΟ Καλαμάτας. 

Ελευθερία Γερμανάκη, panel supervisor διαπιστευμένης κατά ISO 17025 οργανοληπτικής ομάδας, με εμπειρία ως κριτής σε εθνικούς και διεθνείς διαγωνισμούς. 

Βασιλική Σκιαδά, αναπληρωματική panel supervisor διαπιστευμένης κατά ISO 17025 οργανοληπτικής ομάδας, με εμπειρία ως κριτής σε εθνικούς διαγωνισμούς ΕΛΓΟ Καλαμάτας. 

Ελισάβετ Τσιαβτάρη, μέλος αναγνωρισμένης από το Δ.Σ.Ε και διαπιστευμένης κατά ISO 17025 οργανοληπτικής ομάδας ΤΕΙ Καλαμάτας. 

Λουίζα Μικάλεφ, μέλος διαπιστευμένης κατά ISO 17025 οργανοληπτικής ομάδας ΕΛΓΟ Χανίων. 

Μαρία Περδικάρη, μέλος αναγνωρισμένης από το Δ.Σ.Ε και διαπιστευμένης κατά ISO 17025 οργανοληπτικής ομάδας ΤΕΙ Καλαμάτας. 

Ευγενία Μαυροειδή, μέλος διαπιστευμένης κατά ISO 17025 οργανοληπτικής ομάδας, με εμπειρία ως κριτής σε εθνικούς διαγωνισμούς ΕΛΓΟ Καλαμάτας. 

Στην εκδήλωση θα τιμηθούν για την προσφορά τους στον ελαιοκομικό τομέα, τρεις Μεσσήνιοι που έχουν συνεισφέρει στην αναγνώριση και στην ποιότητα του μεσσηνιακού ελαιόλαδου. Παράλληλα θα δοθεί η δυνατότητα γευσιγνωσίας όλων των ελαιόλαδων που θα συμμετέχουν στο διαγωνισμό με αντίστοιχα εδέσματα.

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα