Δευτέρα, 12 Φεβρουαρίου 2018 13:09

Η Λέσχη Αρχιμαγείρων Κρήτης ο καλύτερος «πρεσβευτής» της κρητικής κουζίνας

Ως τους καλύτερους διαφημιστές-«πρεσβευτές» της Κρήτης και της φημισμένης παραδοσιακής κρητικής γαστρονομίας-κουζίνας, χαρακτήρισε ο περιφερειάρχης Σταύρος Αρναουτάκης το προεδρείο και τα μέλη της Λέσχης Αρχιμαγείρων Κρήτης, στη διάρκεια αγιασμού και εκδήλωσης-κοπής της πίτας στα νέα γραφεία της λέσχης στο Ηράκλειο, παρουσία θεσμικών εκπροσώπων, μελών, συνεργατών και φίλων.

Ο κ. Αρναουτάκης ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά, τονίζοντας ότι η περιφέρεια είναι πάντα δίπλα στη λέσχη, συνεργάζεται και συμμετέχει στις διοργανώσεις και δράσεις, ενώ ανακοίνωσε την περαιτέρω ενίσχυση της υλικοτεχνικής υποδομής.

Ο πρόεδρος της λέσχης Τάσος Παπαδάκης αναφέρθηκε στην καλή συνεργασία και στη στήριξη που παρέχει η περιφέρεια προς την λέσχη, στην καλή συνεργασία με τους τοπικούς φορείς αλλά στην παρουσία και στο έργο της λέσχης, των μελών της και των συνεργατών. Στη συνέχεια απηύθυνε πρόσκληση σε όλους για τον διεθνή κρητικό διαγωνισμό που θα πραγματοποιηθεί στο ΔΕΚΚ στις 16,17 και 18 Μαρτίου, με στόχο να προβληθούν μια ακόμα φορά τα κρητικά εδέσματα.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης ο πρόεδρος του Παγκρήτιου συλλόγου διευθυντών ξενοδοχείων και ταμίας του δικτύου προώθησης του κρητικού ελαιολάδου Γιώργος Πελεκανάκης, ο εκπρόσωπος του Επιμελητηρίου Ηρακλείου, πρόεδρος του Παγκρήτιου Δικτύου προώθησης κρητικού ελαιολάδου Μανόλης Φραγκάκης, ο αντιπρόεδρος του ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδας Γιάννης Οικονόμου, ο εκπρόσωπος του δημάρχου Ηρακλείου Ζαν Αντρέα Καραντσίνι και πολλοί ακόμη.

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα