Τετάρτη, 13 Μαϊος 2020 12:18

Έρχονται για πρώτη φορά τα "Μεσογειακά Βραβεία Γεύσης 2020"

Έρχονται για πρώτη φορά τα "Μεσογειακά Βραβεία Γεύσης 2020", στο Ηράκλειο Κρήτης από Δευτέρα 15 Ιουνίου έως Πέμπτη 18 Ιουνίου 2020.

Ένας νέος διεθνής διαγωνισμός γευσιγνωσίας και απονομής βραβείων, που ξεκινά από την Ελλάδα και συγκεκριμένα την Κρήτη, όπου η διοργάνωση είναι υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Στην κριτική επιτροπή των βραβείων "Mediterranean Taste Awards", θα είναι η ομάδα Brigade Slow Food με τους εξαιρετικούς επαγγελματίες που την απαρτίζουν.

Ένας διαγωνισμός που σκοπό έχει να αναδείξει τις γεύσεις της Μεσογείου χρησιμοποιώντας προϊόντα που εντάσσονται στη μεσογειακή διατροφή.

Επιπλέον τα "Mediterranean Taste Awards" εισάγουν ένα μοναδικό και αναγνωρισμένο βραβείο ποιότητας και αναγνώρισης επωνυμίας που απευθύνεται σε μεσογειακά προϊόντα, μέσω μιας διαδικασίας - αξιολόγησης, συμβάλλοντας στην προώθηση των brand που ταιριάζουν στη μεσογειακή διατροφή.

Συμμετέχοντας στο MTA 2020, οι παραγωγοί έχουν τη μοναδική ευκαιρία να βελτιώσουν την αναγνώριση, την προβολή και την προώθηση των προϊόντων τους, είτε ποτά είτε τρόφιμα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

08/2020

Περισσότερο διαβασμένα