Δευτέρα, 13 Απριλίου 2020 16:42

Ακυρώνεται η FOOD EXPO 2020 και μεταφέρεται για το 2021

Η Ελληνική Κυβέρνηση -λόγω της πανδημίας COVID-19- αποφάσισε την αναστολή λειτουργίας όλων των εταιρειών οργάνωσης εκθέσεων, καθώς και των Εκθεσιακών και Συνεδριακών χώρων.

Παράλληλα για την αποφυγή διασποράς του κορωνοϊού είναι ήδη σε ισχύ μια σειρά αυστηρών μέτρων, όχι μόνο στη χώρα μας αλλά και διεθνώς (απαγόρευση μετακινήσεων, κλείσιμο ξενοδοχείων, απαγόρευση ταξιδιών από και προς το εξωτερικό, υποχρεωτική καραντίνα 14 ημερών όλων όσοι εισέρχονται στη χώρα κ.λπ.).
Με δεδομένο ότι τα παραπάνω μέτρα βαίνουν συνεχώς κλιμακούμενα και η παράτασή τους για άγνωστο χρονικό διάστημα είναι σχεδόν βέβαιη, καθιστούν αντικειμενικά αδύνατη την προετοιμασία και την επιτυχή διοργάνωση της FOOD EXPO 2020 κατά τις ημερομηνίες 16-18 Μαΐου (μετά τη μεταφορά της από τις αρχικές της ημερομηνίες 7-9 Μαρτίου 2020).
Η μεγαλύτερη έκθεση Τροφίμων και Ποτών στη Ν.A. Ευρώπη θα πραγματοποιηθεί από 20 έως 22 Μαρτίου 2021.
Όλα τα ποσά που έχουν εισπραχθεί και αφορούν τη συμμετοχή των εκθετών στη FOOD EXPO 2020 θα επιστραφούν αμέσως μετά την άρση αναστολής λειτουργίας της εταιρείας.

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ 

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022