Δευτέρα, 04 Νοεμβρίου 2019 17:50

Μέχρι τη Δευτέρα 11 Νοεμβρίου οι εγγραφές για τη "Γιορτή Μεσσηνιακής Γαστρονομίας"

To Ίδρυμα “Καπετάν Βασίλη και Κάρμεν Κωνσταντακόπουλου” σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Μεσσηνίας, το Σχολείο Τουρισμού Καλαμάτας και την υποστήριξη της ομάδας των επαγγελματιών του διατροφικού τομέα "Μπριγάδα", διοργανώνουν για 7η συνεχή χρονιά τα δωρεάν "Σεμινάρια Μεσσηνιακής Γαστρονομίας" που θα πραγματοποιηθούν στις εγκαταστάσεις της Costa Navarino, 13-16 Νοεμβρίου 2019.

Στόχος της Γιορτής είναι η ανάδειξη και καθιέρωση της γαστρονομικής παράδοσης της Μεσσηνίας και η ενίσχυση της προβολής και χρήσης των τοπικών προϊόντων και απευθύνεται κυρίως σε επαγγελματίες μάγειρες, Chefs, ιδιοκτήτες εστιατορίων και ξενοδοχειακών μονάδων καθώς και εργαζόμενους πάσης φύσης σχετικά με τον κλάδο.

Το πρόγραμμα της "Γιορτής Μεσσηνιακής Γαστρονομίας" περιλαμβάνει:

- Την Τετάρτη 13 και Πέμπτη 14 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθούν "εισηγήσεις και εργαστήρια μαγειρικής τέχνης – workshop – επίδειξη τεχνικών από καταξιωμένους Μεσσήνιους επαγγελματίες και γαστρονομική δοκιμή".
- Την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθούν εκπαιδευτικά προγράμματα μόνο για μαθητές.
- Το Σάββατο 16 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθούν εισηγήσεις μόνο για επαγγελματίες της εστίασης.

Για δηλώσεις συμμετοχής στα Σεμινάρια οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την κα Γεωργία Παλόγλου (Επιμελητήριο Μεσσηνίας) στο τηλέφωνο 27210 62218 και ώρες 8.00-14.00.

Για ώρες εκτός γραφείου μπορούν να επικοινωνούν στο 6986 689093.

Η συμμετοχή μπορεί να γίνει μόνο κατόπιν προεγγραφής.

Σημείωση: θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

08/2020

Περισσότερο διαβασμένα