Τετάρτη, 04 Οκτωβρίου 2017 10:20

Συνεχίζονται οι εκδηλώσεις «Youth Guarantee: 3 Steps to Finding a Job» σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα

Συνεχίζονται από τον Οργανισμό Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ) οι ημέρες εργασίας και τα εργαστήρια συμβουλευτικής για νέους 15-24 ετών που βρίσκονται εκτός απασχόλησης, εκπαίδευσης ή κατάρτισης, στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Προγράμματος «Youth Guarantee: 3 Steps to Finding a Job».

Οι επόμενες εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν:

Το Σάββατο 7 Οκτωβρίου και ώρα 10:00-16:00 στο χώρο της ΧΑΝΘ (Ν. Γερμανού 1 - Πλατεία ΧΑΝΘ, 546 21, Θεσσαλονίκη).

Την ίδια ημέρα και ώρες θα γίνει αντίστοιχη εκδήλωση στον ανοιχτό χώρο της Πλατείας Ελευθερίου Βενιζέλου ή Πλατείας Εσταυρωμένου (Στάση Μετρό Αιγάλεω, 122 42, Αιγάλεω).

Η τελευταία εκδήλωση θα διεξαχθεί στις 14 Οκτωβρίου και ώρα 10:00-16:00 στο χώρο του Νέου Δημαρχείου Περιστερίου (Καραθεοδωρή 1, 121 34, Περιστέρι).

Στόχος των εκδηλώσεων είναι η ενεργοποίηση των νέων και η άμεση και ομαλή ένταξή τους είτε στην αγορά εργασίας, είτε στην επαγγελματική εκπαίδευση ή κατάρτιση, ανάλογα με τα ιδιαίτερα προσόντα και τις δεξιότητές τους.

Οι εκδηλώσεις περιλαμβάνουν:

· Ημέρα εργασίας με τη συμμετοχή φορέων της αγοράς εργασίας, επιχειρήσεων και εκπροσώπων ευρωπαϊκών δικτύων σχετικών με την κινητικότητα των εκπαιδευομένων και των εργαζομένων.

· Εργαστήρια συμβουλευτικής και ενεργοποίησης που δίνουν κατευθύνσεις σχετικά με τον επαγγελματικό προσανατολισμό, τις τεχνικές αναζήτησης εργασίας και την ανάληψη επιχειρηματικών πρωτοβουλιών.

· Ομιλίες/παρουσιάσεις των διοργανωτών και άλλων φορέων.

Οι ενδιαφερόμενοι νέοι και νέες έως 25 ετών μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στον παρακάτω σύνδεσμο: http://www.atweb.gr/eggyhshneolaias. Περισσότερες πληροφορίες στo τηλέφωνο 2109989195 ή μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας στo Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..


Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα