Τετάρτη, 09 Οκτωβρίου 2019 14:16

Πρόγραμμα για την πρόληψη της εξάρτησης από το διαδίκτυο και ασφαλής χρήση του

 

Στις 24 Οκτωβρίου έως τις 27 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί το πρόγραμμα με τίτλο "Πρόληψη της εξάρτησης από το διαδίκτυο και ασφαλής χρήση αυτού", που έχει σκοπό την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των μαθητών δημοτικού για το θέμα της ασφαλούς πλοήγησης στο διαδίκτυο, την πρόληψη της εξάρτησης και την αντιμετώπιση των κινδύνων που προκύπτουν από την αλόγιστη χρήση του υλοποιούν.

Το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί για τις Δ', Ε΄ και ΣΤ΄ τάξεις των δημοτικών σχολείων Κατερίνης και Κορινού, το Κέντρο Πρόληψης "ΑΤΡΑΚΤΟΣ", η Δημοτική Βιβλιοθήκη Κατερίνης, ο Πολιτιστικός Οργανισμός Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Πρόνοιας του Δήμου Κατερίνης με την καταλυτική συμβολή του γραφείου σχολικών δραστηριοτήτων της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Οι δηλώσεις συμμετοχής από τα ενδιαφερόμενα σχολεία θα γίνονται στο τηλεφωνικό κέντρο του κέντρου πρόληψης ΑΤΡΑΚΤΟΣ 23510-78614, ενώ θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Το πρόγραμμα θα φιλοξενηθεί από τη Δημοτική Βιβλιοθήκη Κατερίνης με την αμέριστη συμπαράσταση του Οργανισμού Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Πρόνοιας του Δήμου Κατερίνης (ΟΠΠΑΠ).

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

01/2020

Περισσότερο διαβασμένα