Τρίτη, 17 Σεπτεμβρίου 2019 18:45

Η Φιλαρμονική Αεροπορίας στον 3ο Διεθνή Διαγωνισμό και το Φεστιβάλ Χορωδιών Καλαμάτας

Από τις 9 μέχρι τις 13 Οκτωβρίου 2019 θα πραγματοποιηθεί στην Καλαμάτα ο 3ος Διεθνής Διαγωνισμός και το Φεστιβάλ Χορωδιών Καλαμάτας. 

Το μουσικό αυτό ταξίδι περιλαμβάνει Συναυλίες Φιλίας, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν στην Κεντρική Πλατεία - Βασιλέως Γεωργίου, στη κεντρική προκυμαία του λιμένα Καλαμάτας, το αμφιθέατρο του Μουσικού Σχολείου Καλαμάτας και στο αμφιθέατρο "Θόδωρος Αγγελόπουλος". Το κύριο μέρος του Διαγωνισμού θα διεξαχθεί στο Μέγαρο Χορού Καλαμάτας, ενώ εκείνο της θρησκευτικής χορωδιακής μουσικής θα πραγματοποιηθεί επί διήμερο στον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών, με την έγκριση του Σεβ. Μητροπολίτου Μεσσηνίας κ. Χρυσοστόμου.

Επίσης, το βράδυ της Πέμπτης 10 Οκτωβρίου θα διεξαχθεί συναυλία gala στο Μέγαρο Χορού Καλαμάτας, όπου οι από τις 38 χορωδίες οι καλύτερες θα διαγωνισθούν για το μεγάλο βραβείο το Σάββατο 12 Οκτωβρίου. Την ίδια μέρα, θα παρουσιαστούν ακόμη οι χορωδίες, μία από τις οποίες θα είναι και η Φιλαρμονική της Πολεμικής Αεροπορίας κατόπιν αποδοχής σχετικής πρόσκλησης που απέστειλε ο Δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος. Το Σμήνος Μουσικής της Πολεμικής Αεροπορίας, θα παρουσιάσει στους κατοίκους της πόλης και τους επισκέπτες σχηματισμούς και κατόπιν θα δώσει συναυλία, το πρωί της Κυριακής 13 Οκτωβρίου 2019, στην Κεντρική Πλατεία - Βασιλέως Γεωργίου της Καλαμάτας.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

08/2020

Περισσότερο διαβασμένα