Παρασκευή, 30 Αυγούστου 2019 18:53

Στη τελική ευθεία για την 7η Λευκή Νύχτα Καλαμάτας (Βίντεο)

Στην τελική ευθεία βρισκόμαστε για την 7η "Λευκή Νύχτα" στη Καλαμάτα, η οποία θα πραγματοποιηθεί με πλήθος εκδηλώσεων και μεγάλες προσφορές σε πολλά καταστήματα της πόλης.

Στη συνέντευξη Τύπου που παραχωρήθηκε ενόψει της "Λευκή Νύχτας" μίλησε ο δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος, χαρακτηρίζοντας αυτή τη βραδιά, ως μια εμπορική γιορτή.

Η συγκεκριμένη εκδήλωση γίνεται σε συνεργασία με συλλόγους και φορείς της πόλης Εχει στόχο την ενίσχυση των επαγγελματιών, αλλά και να διασκεδάσει ο κόσμος με τις διάφορες εκδηλώσεις που θα γίνουν από τον δήμο και από πολλούς επαγγελματίες, σε διάφορα σημεία της πόλης. Τόνισε μεταξύ άλλων πως μέσα από αυτές τις δράσεις σκοπός είναι να επισκεφθεί κόσμος από άλλες περιοχές την πόλη της Καλαμάτας, αλλά και να προβληθεί ο τόπος.

Επιπλέον ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της ΔΕΥΑΚ Νίκος Μπασακίδης, συμπλήρωσε πως επιθυμία όλων είναι η καλύτερη δυνατή οργάνωση, ώστε να πλησιάσει κατά το δυνατόν την επιτυχία του 2013, οπότε έγινε πρώτη φορά η "Λευκή Νύχτα" στην πόλη. Σημαντικό επίσης είναι πως θα λειτουργήσουν τα πάρκινγκ των σούπερ μάρκετ στη νέα είσοδο για να μπορεί ο κόσμος να μετακινηθεί δωρεάν με τα λεωφορεία του δήμου προς και από το κέντρο της πόλης. Ολοκλήρωσε λέγοντας πως αυτή η εκδήλωση μόνο καλό μπορεί να επιφέρει στην πόλη μας.

Τέλος η πρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου Λίλιαν Ψηλάκη διαβεβαίωσε πως οι προσφορές στην 7η Λευκή Νύχτα θα είναι πολύ μεγάλες και ο κόσμος θα επωφεληθεί σίγουρα από τις αγορές του.

 Δείτε το βίντεο:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

04/2021

Περισσότερο διαβασμένα