Παρασκευή, 23 Αυγούστου 2019 21:52

Η KARMA BEER αυτό το Σαββατοκύριακο στην Καλαμάτα (Φωτογραφίες)

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Η KARMA BEER αυτό το Σαββατοκύριακο βρίσκεται στην Καλαμάτα, συμμετέχοντας με πλήθος άλλων πελοποννησιακών επιχειρήσεων 8η διοργάνωση "Άρτος - Οίνος - Έλαιον", στο Δημοτικό Πάρκο Σιδηροδρόμων Καλαμάτας. Τη βραδιά των εγκαινίων μεταξύ του πλήθους επισκεπτών που γεύτηκαν τα εξαιρετικά προϊόντα της πελοποννησιακής μικροζυθοποιίας ήταν και η γνωστή σεφ Μαρία Εκμετσίογλου, με το νεοεκλεγέντα περιφερειάρχη Πελοποννήσου  Παναγιώτη Νίκα και το νέο δήμαρχο Καλαμάτας Θανάση Βασιλόπουλο.

Στο περίπτερο 56 θα γευτείτε τις μοναδικές γεύσεις και το άρωμα που παρασκευάζει η εν λόγω μικροζυθοποιία, η οποία έχει κατορθώσει να κάνει περισσότερους να αγαπήσουν τη μπύρα!

Συμμετέχει με την "Εύφορη Γη", στο πλαίσιο της συλλογικής προσπάθειας για την ανάδειξη αφενός του παμπελοποννησιακού χαρακτήρα της διοργάνωσης και αφετέρου για την προβολή και προώθηση καινοτόμων, ποιοτικών τοπικών προϊόντων. Η έκθεση  ολοκληρώνεται την Κυριακή 25 Αυγούστου και λειτουργεί από τις 6 το απόγευμα έως τις 11 το βράδυ.

Λίγα λόγια για την επιχείρηση:

KARMA BEER
Οι δημιουργοί της μπύρας "Κάρμα" Παναγιώτης Θαμνίδης και Παναγιώτης Κορδώσης επέλεξαν να ασχοληθούν επιχειρηματικά με την μπύρα και να δημιουργήσουν μια παραγωγική μονάδα στη Νεμέα. Της έδωσαν το όνομα "Ζυθοποϊία Πελοποννήσου" και πρόσθεσαν τον διακριτικό εμπορικό σήμα Karma Beer.
Το όραμα τούς ήταν και είναι να φτιάξουν craft μπύρες με προσωπικότητα, διαφορετικότητα, που ο καταναλωτής θα μπορεί να της αναγνωρίζει όταν τις δοκιμάζει. Μπύρες που θα φέρουν την προσωπική σφραγίδα του ζυθοποιού αλλά ταυτόχρονα ανταποκρίνονται στις νέες τάσεις, πειραματισμούς και γεύσεις που απαιτεί ο σύγχρονος καταναλωτής.

Θέση Άγιος Γεώργιος -Νεμέα
2746024117

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2019

Περισσότερο διαβασμένα