Δευτέρα, 19 Αυγούστου 2019 20:17

Με καινοτόμα και παραδοσιακά προϊόντα η 8η έκθεση "Άρτος - Οίνος - Έλαιον" στην Καλαμάτα

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Με αρκετά καινοτόμα και παραδοσιακά προϊόντα αλλά και τη συμμετοχή της επιτυχημένης σεφ Μαρίας Εκμετσίογλου θα πραγματοποιηθεί η 8η έκθεση "Άρτος - Οίνος - Έλαιον" στο Δημοτικό Πάρκο Σιδηροδρόμων Καλαμάτας, στην οποία και φέτος κυρίαρχο ρόλο θα έχουν αγροτικά και  άλλα τοπικά προϊόντα.

Θα ανοίξει τις πύλες της την Παρασκευή 23 και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 25 Αυγούστου. Και τις τρεις ημέρες θα λειτουργεί από τις 6 το απόγευμα έως τις 11 το βράδυ και στη διάρκειά της θα γίνουν δράσεις ανάδειξης τοπικών προϊόντων, όπως μαγειρική από την επιτυχημένη σεφ Μαρία Εκμετσίογλου,με την υποστήριξη της Λέσχης Αρχιμαγείρων Ελλάδας.

Η έκθεση "Άρτος – Οίνος – Έλαιον" έχει καθιερωθεί από το Δήμο Καλαμάτας, για να προβάλλει στους κατοίκους και τους επισκέπτες της περιοχής τα παραδοσιακά προϊόντα, τις καλλιέργειες, τον πολιτισμό, τα ήθη και τα έθιμα που συνδέονται με την ταυτότητα της περιοχής. Μέσα από την έκθεση, λοιπόν, καλούνται οι μεγαλύτεροι να θυμηθούν, οι νεότεροι να μάθουν και οι επισκέπτες να γνωρίσουν τα πλούσια προϊόντα που χαρίζει ο τόπος αυτός και όλες οι διαδικασίες που χρειάζονται.

Η "Εύφορη Γη" στηρίζει τη διοργάνωση και συμμετέχει, ενημερώνοντας το κοινό και παρουσιάζοντας προϊόντα κι επιχειρήσεις του τόπου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2019

Περισσότερο διαβασμένα