Τετάρτη, 14 Αυγούστου 2019 21:25

Το "'Ονειρο Καλοκαιρινής Νύχτας" στο Κάστρο Καλαμάτας (Βίντεο)

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Την Δευτέρα 12 Αυγούστου πραγματοποιήθηκε στο Αμφιθέατρο Κάστρου Καλαμάτας η θεατρική παράσταση " Όνειρο Καλοκαιρινής Νύχτας ".

Η παράσταση αποτελεί ένα από τα πιο γνωστά έργα του William Shakespeare, στο οποίο κεντρική θέση λαμβάνει ο έρωτας, ο οποίος μπορεί όλα να τα ανατρέψει, να εμπλακεί και να προκαλέσει το χάος στο πλαίσιο της κωμωδίας.

Στο Κάστρο της Καλαμάτας όλοι οι ηθοποιοί του θιάσου ανέδειξαν ένας ένας ξεχωριστά το ταλέντο τους κερδίζοντας όλο το κοινό, όπου στο τέλος χειροκρότησε με μεγάλο θαυμασμό την εκπληκτική παράσταση. Επίσης αρκετά εντυπωσίασε ο ηθοποιός Μιχάλης Σαράντης, όπου σε ένα δύσκολο ρόλο ανέδειξε για ακόμα μία φορά το απύθμενο ταλέντο του.

Τέλος, αξιοσημείωτο είναι πως η παράσταση ήταν sold out, ενώ σημειώνει γενικότερη επιτυχία σε κάθε περιοχή που επισκέπτεται.

 

Την παράσταση σκηνοθετούν ο Αιμίλιος Χειλαδάκης και ο Μανώλης Δούνιας σε μια νέα μετάφραση του Γιώργου Μπλάνα και με μουσική του Κωνσταντίνου Βήτα. Πρωταγωνιστούν ο Αιμίλιος Χειλαδάκης, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης, η Αθηνά Μαξίμου και ο Μιχάλης Σαράντης. Πρωταγωνιστούν ακόμα, ο Αλέξανδρος Βάρθης, η Λένα Δροσάκη, ο Κωνσταντίνος Γαβαλάς και η Χριστίνα Χειλά- Φαμέλη στους ρόλους των νεαρών εραστών και οι Κρις Ραντάνοφ, Παναγιώτης Κλίνης, Τίτος Λίτινας, Μιχάλης Πανάδης και Κωνσταντίνος Μουταφτσής στους ρόλους των μαστόρων.

 

Δείτε εδώ το βίντεο:

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

10/2019

Περισσότερο διαβασμένα