Δευτέρα, 12 Αυγούστου 2019 15:38

Η "11η Γιορτή Βοσκού και Τυριού" στην Κρήτη

Για 11η συνεχόμενη χρονιά στα Ζωνιανά, την Πέμπτη 15 Αυγούστου 2019 οι βοσκοί και οι τυροκόμοι της Κρήτης "γιορτάζουν".

Όπως αναφέρουν σε ανακοίνωση τους οι φορείς της περιοχής, "σας περιμένουμε με χαρά για να σας δείξουμε από κοντά το μεγαλύτερο κεφαλοτύρι στον κόσμο. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, σε μια γιορτή θεσμό για τον τόπο, οι βοσκοί του χωριού διέθεσαν το γάλα και οι τυροκόμοι επιμελήθηκαν και φρόντισαν ώστε να ωριμάσει στις καλύτερες συνθήκες".

Μουσικοχορευτικά θα διασκεδάσουν τον κόσμο τα συγκροτήματα του Θανάση Μαυρόκωστα και του Στέλιου Πατελάρου, όπως και οι νέοι καλλιτέχνες του χωριού.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται σε συνεργασία της Κοινότητας Ζωνιανών με τους φορείς του χωριού , την Περιφέρειας Κρήτης , υπό την αιγίδα του Δήμου Μυλοποτάμου, τη συνδρομή του Ομίλου της Κρήτη TV και των σχολών Kappa Studies της οικογένειας Καλαθάκη.

Την παρουσίαση της εκδήλωσης θα επιμεληθεί ο Στέλιος Μαλτεζάκης».

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ 

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022