Τετάρτη, 07 Αυγούστου 2019 16:58

Σήμερα και αύριο η διπλή συναυλία Μαχαιρίτσα - Πορτοκάλογλου στην Καλαμάτα (Βίντεο)

Οι δύο καλλιτέχνες της έντεχνης μουσικής Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και Νίκος Πορτοκάλογλου παρευρέθηκαν στο δημαρχείο της Καλαμάτας, με αφορμή τη διπλή συναυλία που θα πραγματοποιήσουν μαζί στις 7 και στις 8 Αυγούστου στο θέατρο Κάστρου, μιλώντας για την αγάπη τους προς την πόλη.

Συγκεκριμένα ο Μαχαιρίτσας αναφέρθηκε στην αξία που έχει η πόλη της Καλαμάτας, την οποία έχει δημιουργήσει ο κόσμος και όχι τόσο η φυσική ομορφιά της περιοχής, αναφερόμενος επίσης και στην μαγεία του Κάστρου Καλαμάτας που διαπιστώνει σε κάθε συναυλία του.

Ο Δήμαρχος Καλαμάτας και νεοεκλεγής Περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας έκανε λόγο επίσης, για την διαχρονική αξία των καλλιτεχνών, που με τους στίχους και την μουσική τους έχουν "συντροφεύσει" πολλές γενιές. Ακόμη, αναφέρθηκε στο Ανοιχτό Θέατρο Καλαμάτας, που προβλέπεται να λειτουργήσει από του χρόνου, το οποίο θα διαθέτει 2.000 θέσεις θεατών και βρίσκεται πάνω από την αγορά της πόλης.

Η συναυλία των δύο τραγουδιστών θα πραγματοποιηθεί στο Θέατρο Κάστρου Καλαμάτας στις 7 και 8 Αυγούστου και ώρα 9.30 το βράδυ.

Δείτε το βίντεο:

 

 

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

01/2020

Περισσότερο διαβασμένα