Δευτέρα, 29 Ιουλίου 2019 17:53

Η ''Γιορτή του τρύγου 2019'' από το Σύλλογο Προσφύγων Ανατολικής Θράκης Αγίας Τριάδας

Η ''Γιορτή του τρύγου 2019'' από το Σύλλογο Προσφύγων Ανατολικής Θράκης Αγίας Τριάδας

Ο Σύλλογος Προσφύγων Ανατολικής Θράκης Αγίας Τριάδας διοργανώνει την «ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΤΡΥΓΟΥ 2019» - ένα τετραήμερο πολιτιστικών εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθεί στις 2, 3, 4, και 5 Αυγούστου 2019, στην πλατεία Οικονομείου, στην παραλία της Αγίας Τριάδας.

Το πρόγραμμα της «ΓΙΟΡΤΗΣ ΤΟΥ ΤΡΥΓΟΥ 2019» περιλαμβάνει :

 

Παρασκευή 2 Αυγούστου 2019

Έναρξη των εκδηλώσεων με ένα πάρτυ ελληνικής DISCO μουσικής με τον Πασχάλη Αρβανιτίδη και την παρέα του.

 

Σάββατο 3 Αυγούστου και Κυριακή 4 Αυγούστου 2019

Τα χορευτικά τμήματα του συλλόγου μας καθώς και φιλοξενούμενα χορευτικά τμήματα άλλων συλλόγων θα μας παρουσιάσουν ένα πλούσιο μουσικοχορευτικό πρόγραμμα με τίτλο: «..Του χρόνου τούτο τον καιρό να ξανανταμωθούμε…», με παραδοσιακούς χορούς, μουσικές και φορεσιές από περιοχές όλης της Ελλάδας.

 

Δευτέρα 5 Αυγούστου 2019

Η τελευταία μέρα των εκδηλώσεων είναι αφιερωμένη στην ελληνική λαϊκή μουσική με ερμηνευτή τον Στέλιο Διονυσίου και το μουσικό σχήμα Trio Mousikanti.

 

Η «ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΤΡΥΓΟΥ» αποτελεί την κύρια καθιερωμένη εκδήλωση του συλλόγου με σκοπό τη διάδοση πολιτισμού, την διατήρηση της παράδοσης αλλά και την ψυχαγωγία του σύγχρονου ανθρώπου.

 

Η είσοδος είναι ελεύθερη

Ώρα έναρξης στις 20:30

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ 

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022