Τετάρτη, 03 Ιουλίου 2019 12:21

Το Φεστιβάλ Δρόμου Καλαμάτας πάει στον Άρι!

Το 11ο Φεστιβάλ Δρόμου Καλαμάτας μεγαλώνει και επεκτείνεται σε ένα ειδυλλιακό μέρος, δίπλα από το φράγμα Παμίσου και τον χώρο των αποθηκών του ΑΣΟ Παμίσου, φιλοξενώντας τους Σωκράτης Μάλαμα, Γιάννης Αγγελάκα, Παύλος Παυλίδη, Villagers of Ioannina City, Nightstalker, Social Waste και 6 ακόμη σχήματα που θα μας χαρίσουν όμορφες και δυνατές μουσικές στιγμές.

Την ίδια στιγμή, οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και να συμμετέχουν σε παράλληλες δραστηριότητες όπως αθλήματα στο ποτάμι, αναρρίχηση, καλλιτεχνικές εγκαταστάσεις, εκθέσεις, γκράφιτι, dirt bikes, ολοήμερα πάρτυ, bazaar, εργαστήρια για παιδιά, χορευτικά workshops και προβολές.

Το Φεστιβάλ Δρόμου Καλαμάτας ξεκίνησε το 2008, ως ένα εθελοντικό φεστιβάλ του οργανισμού νεολαίας και εκπαίδευσης Κ.Α.ΝΕ., με σκοπό να προσφέρει ανοικτό πεδίο έκφρασης στις τέχνες και τα αθλήματα του δρόμου. Μουσικές, γκράφιτι, skates, street dance και θέατρο έγιναν αναπόσπαστο κομμάτι της διοργάνωσης. Μέσα στα χρόνια, ωστόσο, από ένα μικρό φεστιβάλ που έκανε τα πρώτα του δειλά βήματα, σε μια παραμελημένη πλατεία της πόλης, μετατράπηκε σε ένα διεθνές 4ήμερο διεθνές φεστιβάλ, από το οποίο περνούν συνολικά περισσότεροι από 12.000 επισκέπτες. Αποκορύφωμα όλων των παραπάνω ήταν το τιμητικό σήμα της EFFE κι η ένταξή του στη μεγάλη οικογένεια των Ευρωπαϊκών Φεστιβάλ, μια πολύ σημαντική διάκριση και αναγνώριση του έργου του.

Το ανανεωμένο 11ο Φεστιβάλ Δρόμου Καλαμάτας 2019 θα γίνει από τις 26 Ιουλίου έως τις 28 Αυγούστου.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

04/2021

Περισσότερο διαβασμένα