Παρασκευή, 28 Ιουνίου 2019 20:47

Η παραγωγή προϊόντων αγροδιατροφικού τομεα και το μέλλον τους σε εκδήλωση στην Κρήτη

Τη Δευτέρα 22 Ιουλίου στις 6.30 το απόγευμα, το παράρτημα Κρήτης του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας παρουσιάζει στο Αμφιθέατρο του Εκθεσιακού Κέντρου Δήμου Μινώα Πεδιάδας εσπερίδα με θέμα «Η παραγωγή προϊόντων αγροδιατροφικού τομεα και το μέλλον τους».

Η εσπερίδα πραγματοποιείται στο πλαίσιο της Παγκρήτιας Αγροκτηνοτροφικής Έκθεσης Αρκαλοχωρίου η οποία ανοίγει τις πύλες της την Παρασκευή 19 Ιουλίου και θα διαρκέσει ως την Τετάρτη 24 Ιουλίου.
Στην Παγκρήτια Αγροκτηνοτροφική Έκθεση Αρκαλοχωρίου συμμετέχουν επιχειρήσεις από όλη την Ελλάδα με δράση και στο εξωτερικό για να προβάλλουν τα προϊόντα & τις υπηρεσίες τους. Επίσης, πραγματοποιούνται και άλλες παράλληλες εκδηλώσεις όπως εκδηλώσεις μαγειρικής & γευσιγνωσίας καθώς και δωρεάν μουσικές παραστάσεις.
Ώρες Λειτουργίας:
Καθημερινές 17.30-22.30 &
Σαββατοκύριακο 10.30-14.30 ,17.30-22.30
Το αντίτιμο εισόδου ανέρχεται στα 2,00€ (χωρίς πρόσκληση)
Για το πρόγραμμα της εσπερίδας και τους ομιλητές αλλά και πολλές ακόμη πληροφορίες για την Έκθεση επισκεφθείτε το www.arkalohoriexpo.gr
Η έκθεση πραγματοποιείται με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης, τη στήριξη του Δήμου Μινώα Πεδιάδας και του Επιμελητηρίου Ηρακλείου. Επίσης, τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, του Περιφερειακού Επιμελητηρίου Συμβουλίου Κρήτης, του Συνδέσμου Ελληνικών Βιομηχανιών Ζωοτροφών. Διοργανώνεται απο την Alfa Expo. Και χορηγός Μετακινήσεων είναι οι Anek Lines & Blue Star Ferries. Χορηγοί επικοινωνίας η Αγρέκφραση , Αγρότυπος & το ραδιόφωνο Ερωτόκριτος.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

08/2020

Περισσότερο διαβασμένα