Τετάρτη, 05 Ιουνίου 2019 00:08

Καλαμάτα: Απόψε πάμε στο Πνευματικό Κέντρο κι ενισχύουμε τον ΣΥΦΑΜΕΑ Μεσσηνίας (Βίντεο)

Απόψε, Τετάρτη 5 Ιουνίου, στις 8:30 το βράδυ θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση του Συλλόγου Φίλων Ατόμων με Αναπηρία (ΣΥΦΑΜΕΑ) Μεσσηνίας, με συναυλία - αφιέρωμα στον Λευτέρη Παπαδόπουλο. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας και σκοπός είναι η ενίσχυση του συλλόγου.

Κάλεσμα στο κοινό απηύθυναν σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν στον πολυχώρο εκδηλώσεων House By Phaos, η πρόεδρος του Συλλόγου Μαρία Θεοδωρακοπούλου, η γραμματεάς Μάντη Χριστιά, το μέλος Βούλα Λίβα καθώς και ο Νίκος Κουρής που έχει αναλάβει ρόλο στη διοργάνωση.
Να σημειωθεί πως ο ΣΥΦΑΜΕΑ Μεσσηνίας δραστηριοποιείται 12 χρόνια στηρίζοντας την κρατική δομή του ΚΕ.Φ.Ι.Α.Π Καλαμάτας (Κέντρο Φυσικής Ιατρικής & Αποκατάστασης), προσφέροντας στήριξη, εκπαίδευση και κοινωνικοποίηση στα άτομα με αναπηρία.
Στην συναυλία θα τραγουδήσουν ζωντανά οι καλλιτέχνες: Παναγιώτης Σταθέας, Λεωνίδας Παχτίτης, Παναγιώτης Μάλαμας, Κλαούντια Ντέλμερ, Σταυρούλα Νικολοπούλου και Ηρώ Κωνσταντοπούλου. Μουσική θα παίξει η λαϊκή ορχήστρα «Εκτός απροόπτου».
Εισιτήρια προπωλούνται στο πνευματικό κέντρο Καλαμάτας κατά τις ώρες λειτουργίας του (10:00-13:00 και 18:00-21:00). Τιμή εισιτηρίου 8 ευρώ.

Από το ρεπορτάζ των σπουδαστών Δημοσιογραφίας της Δέλτα 360 Καλαμάτας
Παναγιώτη Παναγόπουλου και Διονύση Γιαννακόπουλου

Δείτε το βίντεο:

Τώρα το περιοδικό Εύφορη Γη έρχεται στο σπίτι, στο γραφείο σας ή στο κινητό σας!

Γίνετε συνδρομητής για την έντυπη έκδοση εδώ και για την online εδώ

Ακολουθήστε μας:

Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να μαθαίνετε τα νέα μας

Invalid Input

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

06/2022

Περισσότερο διαβασμένα